Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

ØKOlån Erhverv

Finansiering til bæredygtige erhverv

Vi afsætter en pulje på 20 mio. kr. til ØKOlån Erhverv rettet mod virksomheder, der beskæftiger sig med produktion eller handel med økologiske produkter, har valgt en alternativ bæredygtig produktionsform eller udbyder produkter og ydelser, der betyder større bæredygtighed for brugeren.

Lån til 4,5%*

Vi yder op til 2 mio. kr. som anlægslån til 4,5%*, hvis minimum 75% af virksomhedens omsætning er indenfor økologi eller bæredygtighed. Renten er variabel og lånet ydes mod fuld sikkerhed og tegning af garantbeviser. Kontakt os for mere information om ØKOlån Erhverv.

Priser og vilkår


* Beregningseksempel ØKOlån Erhverv: Anlægslån kr. 2.000.000. Rentesats: 4,5%. Løbetid: 10 år. Årlige omkostninger i % før skat (ÅOP): 4,64% p.a. Beregningsgrundlag for ÅOP: Stiftelsesprovision kr. 6.000. Der forudsættes ikke nye sikkerheder, men bestående sikkerheder. Tilbydes efter almindelig kreditvurdering. Tilbuddet er gældende indtil videre og Folkesparekassen kan ved ændring i markedet når som helst ændre eller stoppe tilbuddet. Lånet kan ikke anvendes til indfrielse/nedbringelse af eksisterende lån i Folkesparekassen.


back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter