Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Skift bank for din virksomhed

Det kan stadig komme som en overraskelse for nogen, at Folkesparekassen også er en erhvervsbank. Men når vi selv skal sige det, er vi faktisk rigtig gode til rådgivning af mindre virksomheder. Det gælder både selvstændige erhvervsdrivende - enkeltmandsvirksomheder - og små og mellemstore erhverv som for eksempel butikker, håndværksmestre, restauranter mv.

Vi tilbyder de erhvervsydelser, du har brug for til at lette den daglige drift, og har virksomheden behov for ekstra likviditet eller finansiering, er vi også med på en snak om det. Som en del af MobilePay kan vi derudover give dig mulighed for at modtage mobilbetaling fra næsten 3,5 mio. danskere.

Kontakt os for at blive ny erhvervskunde

En ny måde at tænke bank

Før vi indgår et samarbejde, skal du vide, at Folkesparekassen er et lidt anderledes pengeinstitut. Som du måske ved, har vi klare værdier og holdninger til ansvarlig og bæredygtig økonomi. Vi tilbyder ØKOlån Erhverv til virksomheder med et bæredygtigt sigte og vores samarbejdspartnere på investering har tilsluttet sig UN PRI, FN's seks principper for ansvarlig investering.

Vi stiller ikke specielle krav om bæredygtighed til din virksomhed, men det gør selvfølgelig ikke noget, hvis du også har sympati for de tanker og idéer, der ligger til grund for vores virke. Til gengæld vil vi takke pænt nej til et samarbejde, hvis din forretningsmodel er i direkte kontrast med vores overbevisninger.

Mere om Folkesparekassen

Vi gør det nemmere at skifte

Beslutningen om at flytte virksomhedens bank kan for mange være temmelig svær. Det virker som en uoverskuelig opgave, for der skal bruges oplysninger om både virksomheden og dig som ejer, og der er papirer, der skal udfyldes og underskrives.

Men det behøver ikke være så vanskeligt. For heldigvis har vi prøvet det mange gange før, og vi vil naturligvis gøre alt, hvad vi kan, for at skiftet sker med mindst mulig ulempe for både dig og virksomheden i den daglige drift. 

Én rådgiver til det hele

I Folkesparekassen får du én rådgiver tilknyttet med det samme, der både er tilgængelig og har stor beslutningsdygtighed. Du behøver derfor sjældent at vente længe på svar, når du henvender dig. Vi har erhvervsrådgivere i alle afdelinger, der hver især har et godt kendskab til, hvad der sker i det lokale erhvervsliv. 

Din rådgiver kan naturligvis også rådgive dig om din privatøkonomi, hvis du flytter dine egne bankforretninger med. 

Kontakt os allerede i dag for at aftale et uforpligtende møde.


back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter