Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Erhvervsservice

FI-kort 

I Folkesparekassen kan din virksomhed få et kreditornummer, så du kan sende indbetalingskort (FI-kort) med dine fakturaer. Et FI-kort gør det nemt for dine kunder at betale regningerne og du får indbetalingerne direkte ind på din konto. Det er godt for likviditeten i din virksomhed. 

Betalingsservice

Med Betalingsservice gør du det endnu nemmere for dine kunder at betale og du slipper for en masse unødvendig administration. I dag har de fleste en forventning om at kunne betale ved hjælp af Betalingsservice og erfaringer viser, at servicen giver flere rettidige betalinger, færre rykkere og dermed også mindre tab. Læs mere på betalingsservice.dk/erhverv

Leverandørservice

LeverandørService giver betalingsmodtageren mulighed for at trække sit tilgodehavende direkte fra kundens konto efter aftale. For virksomheder, der ofte handler hos den samme leverandør, kan det være en fordel. Betaling sker altid rettidigt og leverandøren har mulighed for at sikre sig, at forfaldne regninger er betalt, inden næste levering.

▼ Fordele ved Leverandørservice

LØNSYSTEM

Løn er ikke altid nemt, men med lønsystemet DataLøn er du sikker på, at lønnen kører,  som den skal. Meget af dit lønarbejde bliver nemlig automatiseret, så du eksempelvis  ikke skal tænke på, om der er indberettet og overført løn til tiden. Det hele sker nemlig  automatisk til SKAT, ATP, barselsfonde, feriefonde, pension og mere. Det sparer tid og  ressourcer, som du kan bruge på andre opgaver.  

Du kan også få hjælp til alt fra lønfaglige til personalejuridiske spørgsmål. Du ringer  bare, hvis du er i tvivl om noget. Og har du spørgsmål til den nye ferielov, GDPR eller  anden lovgivning, kan Visma DataLøns jurister hjælpe dig. 

Læs mere om Visma DataLøn 

UDLAND

For at modtage penge fra udlandet skal du oplyse afsenderen om dit IBAN-kontonummer. Det kan du finde på dit kontoudtog eller i Netbank eller Mobilbank under "Kontovilkår/Vilkår". Du skal også oplyse Folkesparekassens BIC-kode, som er FOSPDK21. 

Skal du sende penge til udlandet kan du gøre det via Netbank. Nedenfor finder du forklaringer på det meste om betalinger til eller fra udlandet. Du kan finde priser for udenlandske overførsler i vore oversigt over priser og gebyrer. Du kan finde valutamarginalerne her. Folkesparekassen samarbejder med Spar Nord Bank A/S om udenlandske betalinger.back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer