Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Erhvervsservice

FI-kort 

I Folkesparekassen kan din virksomhed få et kreditornummer, så du kan sende indbetalingskort (FI-kort) med dine fakturaer. Et FI-kort gør det nemt for dine kunder at betale regningerne og du får indbetalingerne direkte ind på din konto. Det er godt for likviditeten i din virksomhed. 

Betalingsservice

Med Betalingsservice gør du det endnu nemmere for dine kunder at betale og du slipper for en masse unødvendig administration. I dag har de fleste en forventning om at kunne betale ved hjælp af Betalingsservice og erfaringer viser, at servicen giver flere rettidige betalinger, færre rykkere og dermed også mindre tab. Læs mere på nets.eu/betalingsservice

Leverandørservice

LeverandørService giver betalingsmodtageren mulighed for at trække sit tilgodehavende direkte fra kundens konto efter aftale. For virksomheder, der ofte handler hos den samme leverandør, kan det være en fordel. Betaling sker altid rettidigt og leverandøren har mulighed for at sikre sig, at forfaldne regninger er betalt, inden næste levering.

▼ Fordele ved Leverandørservice

LØNSYSTEM

Et lønsystem skal være enkelt og let at gå til. Bluegarden tilbyder lønsystemer, der passer til alle virksomheder uanset størrelsen. Dermed slipper du selv for arbejdet med at indberette og indbetale ydelser til offentlige myndigheder. Bluegardens løsninger opfylder alle krav til effektiv beregning og afregning af løn, skat mm. Du kan vælge selv at stå for lønbehandlingen i fx DataLøn, eller du kan overlade opgaven helt til Bluegarden. 

▼ Fordele ved en Bluegarden løsning

UDLAND

For at modtage penge fra udlandet skal du oplyse afsenderen om dit IBAN-kontonummer. Det kan du finde på dit kontoudtog eller i Netbank eller Mobilbank under "Kontovilkår/Vilkår". Du skal også oplyse Folkesparekassens BIC-kode, som er FOSPDK21. 

Skal du sende penge til udlandet kan du gøre det via Netbank. Nedenfor finder du forklaringer på det meste om betalinger til eller fra udlandet. Du kan finde priser for udenlandske overførsler i vore oversigt over priser og gebyrer. Du kan finde valutamarginalerne her. Folkesparekassen samarbejder med Spar Nord Bank A/S om udenlandske betalinger.back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter