Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Finansiering

Likviditet til den daglige drift

Du kan benytte en erhvervskredit til at finansiere virksomhedens daglige drift, fx når der skal udbetales løn eller købes varer. De beløb, virksomhedens kunder indbetaler, går også ind på denne konto. 

Kreditmaksimum - det beløb, der maksimalt kan trækkes på kontoen - fastsættes ud fra virksomhedens budgetter. Kreditmaksimum skal dække den tidsmæssige forskydning, der er imellem virksomhedens indtægter og udgifter. Den giver også virksomheden handlefrihed til at foretage økonomiske dispositioner. Vi genforhandler som regel det aftalte maksimum årligt. Renten på en erhvervskredit er variabel. Renten og krav om eventuel sikkerhedsstillelse bygger altid på en individuel vurdering af virksomhedens indtjeningsevne og kapitalforhold.

finansiering af anlægsaktiver

Har virksomheden brug for finansiering af maskiner, bygninger, biler, edb-udstyr og lignende? Eller omlægning eller tilpasning af den nuværende finansiering? Vi tilbyder en løsning, der er tilpasset virksomhedens situation og forventninger til fremtiden. Folkesparekassen samarbejder med DLR Kredit A/S. Kombineret med kredit og lån i Folkesparekassen kan vi tilbyde en total finansiering af investeringen.


back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer