Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

IBAN

IBAN (International Bank Account Number) er en international standard for kontonumre, som benyttes ved betalinger til og fra udlandet. Indenfor EU/EØS-landene er IBAN et lovkrav. IBAN består af en landekode, kontrolnøgle, bankens reg.nr. og kontonummer. I Netbank/Mobilbank finder du IBAN under 'Kontovilkår'/'Vilkår'.

Overførsel til udlandet:
Skal du gennemføre en betaling til en beløbsmodtager i et andet EU/EØS-land, skal du oplyse modtagers IBAN kontonummer og BIC-koden på modtagers bank.

Overførsel fra udlandet:
Skal du modtage en betaling fra en beløbsafsender i udlandet, skal du oplyse dit IBAN kontonummer og din banks BIC-kode. Det gælder, uanset om beløbsafsender er fra et EU/EØS-land eller ej. 

IBAN-nummeret sikrer dig en hurtig, automatisk og sikker gennemførsel af en udenlandsk overførsel. Hvis IBAN ikke er oplyst, er pengeinstituttet ikke forpligtet til at ekspedere betalingen, men kan anmode om yderligere oplysninger eller returnere betalingen. Oplys altid IBAN uden mellemrum, bindestreger og andre tegn. Er der fejl i nummeret, kræver det manuel behandling og kan medføre ekstra gebyrer. 


back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer