Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Medarbejdere i Odense

Afdeling:

Odense

Medarbejdere:
Billede:
Hans Kjems
Navn:

Hans Kjems

Stilling:
Afdelingsleder
Billede:
Dorthe Vest
Navn:

Dorthe Vest

Stilling:
Kundeservice
Billede:
Carsten Lunderskov
Navn:

Carsten Lunderskov

Stilling:
Rådgiver
Billede:
Line Ishøj Hansen
Navn:

Line Ishøj Hansen

Stilling:
Rådgiver

Folkesparekassen Odense: Din bank på Fyn

Er du på udkig efter en lokal bank eller sparekasse beliggende i centrum af Fyn - nemlig Odense? Folkesparekassen er ikke som enhver anden bank eller sparekasse. Vi ser os selv som mere end blot endnu et pengeinstitut, og vi er altid glade for at byde endnu flere kunder til, som vil være en del af vores team.

Folkesparekassen er en sparekasse, som er drevet af kunderne – for kunderne. Vil du være med? Det er blot at booke et møde med en af vores kompetente rådgivere i Odense, for så er du allerede godt på vej til at blive en del af Folkesparekassen. Vores afdeling i Dalum med nye lokaler ligger centralt placeret på hovedgaden. 

Uanset om du bor i Odense eller andetsteds på Fyn, så håber vi på at kunne byde dig velkommen. Vi er altid friske på en snak, så kom bare ind og få en kop varm kaffe med os. Har du din egen virksomhed og mangler en økonomisk bevidst sparringspartner, kan vi også klare det. Vi tilbyder naturligvis både privat- og erhvervsrådgivning, og du får én rådgiver til det hele. 

Kontakt os og bestil et møde, hvis du overvejer at skifte bank, eller kom ind til en snak ved kaffeautomaten i Folkesparekassens afdeling i Odense.

 Velkommen til en lokal og kundedrevet sparekasse, hvor vi gør tingene lidt anderledes. Du kan læse mere om Folkesparekassen og vores værdier her.Ring til os på   86 81 16 11
Skriv til os på info@folkesparekassen.dk


back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter