Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Bliv en del af fællesskabet

"Vi ønsker et økonomisk retfærdigt system, og arbejder for at give den enkelte mulighed for en bæredygtig økonomi."

Folkesparekassen er en bank, vi er sammen om. En sparekasse i Jylland og på Fyn, men med kunder i hele Danmark. Som pengeinstitut har vi en holdning til, at økonomien skal fungere med respekt for mennesker og miljø. Derfor arbejder vi for et samfund med en balanceret økonomisk udvikling, der ikke driver rovdrift på naturen. Selvom vi er små, tror vi på, det kan lade sig gøre, og at vi sammen kan gøre en forskel. Så når du vælger Folkesparekassen, vælger du både med hjerne og hjerte.


Bliv kunde nu

en forskel for samfundet

Grundstenen i vores værdigrundlag er tanken om et rentefrit pengesystem i et samfund, hvor penge er et byttemiddel og ikke en vare i sig selv. Vi mener det tjener alle bedst, når økonomien er baseret på reelle værdier.

Læs mere

en forskel for miljøet

Selvom vi er små, er vi store nok til at tage et ansvar, når det gælder miljøet. Vi støtter op om bæredygtige projekter og udvikling af nye, miljøvenlige løsninger. Derudover tilbyder vi dig at låne til en lav rente, når du vælger miljørigtigt.

Læs mere

en forskel for din økonomi

Folkesparekassen er for alle, men især for dig, der ønsker et bankalternativ med fokus på andre værdier end penge. Vi tilbyder alle almindelige ydelser indenfor hverdagsøkonomi, bolig, opsparing og investering, lån og kreditter samt pension og forsikring.

Læs mere

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter