Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Bliv en del af fællesskabet!

"Vi ønsker et økonomisk retfærdigt system, og arbejder for at give den enkelte mulighed for en bæredygtig økonomi."

Folkesparekassen er en bank, vi er sammen om. En sparekasse i Jylland og på Fyn, men med kunder i hele Danmark. 

Vores værdigrundlag er baseret på JAKs ideer om et rentefrit pengesystem, hvor penge blot er et byttemiddel, og ikke en vare, man skal tjene på. I Folkesparekassen spekulerer vi derfor ikke for de penge, du og andre kunder har stående. Og vi deler heller ikke ud af vores overskud til aktionærer eller andre kapitalinteresser. 

Som pengeinstitut har vi en holdning til, at økonomien skal fungere med respekt for mennesker og miljø. Derfor arbejder vi for et samfund med en balanceret økonomisk udvikling, der ikke driver rovdrift på naturen. Selvom vi er små, tror vi på, det kan lade sig gøre, og at vi sammen kan gøre en forskel. Så når du vælger Folkesparekassen, vælger du både med hjerne og hjerte.

Du kan læse mere om JAK her.


Bliv kunde nu


Folkesparekassen vil gøre en forskel...

En forskel for samfundet

Folkesparekassens grundsten er JAKs idéer om et rentefrit pengesystem, hvor penge blot er et byttemiddel, og ikke en vare, man skal tjene på. Vi arbejder ud fra holdningen om, at spekulativ handel med penge skader samfundet. 

Læs mere

En forskel for miljøet

Vi forbruger og forurener i en fart, hvor natur og ressourcer ikke længere kan følge med. Affaldsdyngerne vokser og råvarepriserne stiger. Der efterspørges stadig større mængder råstoffer, og vi overproducerer i en mængde, vi ikke har behov for, for at holde hjulene i gang.

Læs mere

En forskel for din økonomi

Folkesparekassen bygger på idealer og værdier, der har rødder tilbage til 1930'erne, men som aldrig har været mere aktuelle end nu. Det er tanken om et rentefrit pengesystem, hvor penge er et byttemiddel og ikke en handelsvare. 

Læs mere

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer