Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Overskrift:

Deltag i den digitale Andelsdag 2020

Billede:
COLOURBOX1241553 - Kopi
Tekst:

Folkesparekassen vil gerne slå et slag for den digitale Andelsdag 2020, hvor medlemmer og tillidsvalgte fra demokratiske virksomheder samles.

Det er tænketanken Demokratisk Erhverv der står bag arrangementet, og som inviterer medlemmer og tillidsvalgte til digital andelsdag på Zoom onsdag den 24. juni kl. 19-20.30.

Dagen vil blive skudt i gang med en dialog mellem Bertel Haarder (V) og forfatter til den nyudgivne bog på Gyldendal Business, Andreas Pinstrup Jørgensen. 

Billede om andelsdag til SoMe mm - Kopi

Andelsprincippet om ét medlem én stemme har styrket de demokratiske virksomheder i krisetider, og selskaberne blev historisk set også skabt for at løse borgernes fælles udfordringer. 

I denne tid med smittespredning, nedlukning af samfundet og en økonomisk krise forude er det ikke blevet mindre relevant for os borgere at engagere os og høre om, hvordan de virksomheder, vi ejer i fællesskab, agerer under og efter krisen, og hvordan vi kan styrke fællesskabet og de demokratiske virksomheder fremover.

Den online andelsdag samler nogle af stemmerne og virksomhederne bag den demokratiske ejerform, og deltagerne vil på denne juniaften kunne opleve en række oplægsholdere fra bl.a. Coop, GF Forsikring og Danske Vandværker og høre dem fortælle om, hvordan de ser fremtiden. 


TILMELD DIG HERicon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter