Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Billede:
folkesparekassen-aarhus-2
Overskrift:

Folkesparekassen i Aarhus lukket på grund af brand

Tekst:

Der har været brand i ejendommen på Frederiks Allé i Aarhus, hvor Folkesparekassen holder til. Heldigvis kom ingen noget til under branden, men der er sket omfattende materielle skader. Det gik blandt andet ud over de elektriske installationer og et vandrør, der sprang. Udover en masse vand på gulvet blev lokalerne fyldt med røg og sod, og de er derfor ikke anvendelige.

Som følge heraf er afdelingen lukket. Såvel kontantautomaten og døgnboksen er ude af drift, og det er ikke muligt at ringe direkte til rådgiverne. Har du behov for rådgivning, kan du kontakte os på telefon 86 811 611 eller e-mail info@folkesparekassen.dk. Du kan også skrive til din rådgiver direkte, hvis du har netbank.

Har du en bankboks hos os, vil du blive kontaktet snarest muligt. Har du behov for at komme i boksen inden da, bedes du kontakte os på telefon 86 811 611 for at aftale en tid, hvor vi kan åbne døren for dig.

Vi beklager ulejligheden og ser frem til snart at kunne byde dig velkommen i Middelfart Sparekasses afdeling på Rosensgade i Aarhus centrum.

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer