Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Billede:
MitID_FS_nyhed
Overskrift:

Fra i dag bliver NemID til MitID

Tekst:

Hvis du bliver mødt af beskeden “Få MitID nu”, næsten gang du logger ind i den nye netbank, så er det fordi, hele Danmark fra i dag får et nyt digitalt ID.

I dag tages der hul på en meget stor omlægning af det digitale Danmark, når de første NemID-brugere får besked i Digital Post og af deres bank om, at de nu kan få MitID. MitID skal bruges til alt det, vi er vant til at bruge NemID til, f.eks. at logge på netbank, borger.dk og kommunikere med det offentlige. Med MitID styrkes sikkerheden, så det også i fremtiden vil være trygt at benytte sit digitale ID på nettet.

Alle NemID-brugere får i løbet af de kommende måneder direkte besked via netbank, mobilbank eller Digital Post – du får  besked, når det er din tur til at få MitID.

MitID er en app til smartphone eller tablet. MitID app bruges på samme måde som NemID nøgleapp til at godkende på en smartphone eller en tablet. Har du ikke mulighed for at bruge MitID app, findes der to alternativer: En MitID kodeviser eller en MitID kodeoplæser til fx personer med nedsat syn.

Læs mere om MitIDicon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer