Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Overskrift:

Klar til valg i Forenet Kredit?

Billede:
forenet kredit
Tekst:

Er du realkreditkunde, og vil du gøre din stemme gældende? Så er det nu, du skal til stemmeurnerne i Forenet Kredit eller måske endda selv stille op som kandidat til repræsentantskabet?

Du kan sikre dig muligheden for at få indflydelse på Forenet Kredit, når der den 12. marts 2019 afholdes valg til repræsentantskabet blandt stemmeberettigede kunder i Nykredit og Totalkredit i valgområde 5 – Østjylland. Området dækker kommunerne: Favrskov, Hedensted, Horsens, Odder, Samsø, Silkeborg, Skanderborg, Syddjurs og Aarhus.

Ejer Nykredit-koncernen

Forenet Kredit ejer Nykredit-koncernen, der bl.a. består af Nykredit Realkredit, Nykredit Bank og Totalkredit, som tilsammen står for over 40 % af alle realkreditlån til private boligejere.

Repræsentantskabet, der består af 104 medlemmer, er den øverste myndighed i Forenet Kredit. Som hovedaktionær sikrer Forenet Kredit, at koncernen driver realkreditvirksomhed og anden finansiel virksomhed til gavn for kunderne på et finansielt bæredygtigt grundlag.

Foruden valget blandt kunder i Nykredit og Totalkredit afholder foreningen også valg blandt obligationsejere.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om valg til repræsentantskabet i Forenet Kredit? Få informationer om valgregler, muligheden for at stille op som kandidat eller stemme til valget og få indflydelse på Forenet Kredit. Læs mere her

Ønsker du at være kandidat til repræsentantskabet? Læs mere her

TILMELD DIG ET VALGMØDE

Hvis du har spørgsmål til valget  kan du også kontakte foreningens sekretariat ved at skrive til valg2019@forenetkredit.dk


icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter