Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Billede:
Line-With-artikel
Overskrift:

Line er vores nye kollega i Backoffice

Tekst:

Den 1. juni begyndte Line With som vores nye supporter i Backoffice. Line har været i pengeinstitut i 17 år og kommer fra en stilling som kundemedarbejder i Sparekassen Kronjylland. Hun er finansøkonom og arbejdede de første år efter uddannelsen som privatkunderådgiver. I 2013 skiftede hun imidlertid til en funktion som kundemedarbejder.

Line er opvokset i Christianshede vest for Silkeborg. I dag bor hun i bydelen Balle i Silkeborg, ikke langt fra Folkesparekassen. Hun har derfor været forbi sparekassen rigtig mange gange i årenes løb, men har i øvrigt ikke haft noget med den at gøre. Nu er hun imidlertid kommet godt i gang med jobbet i Backoffice og har blandt andet kastet sig over boligsager og tinglysning.

 Privat bor Line sammen med sin kæreste Tonni. De har tre børn sammen. Jonas på 11 år og tvillingerne Laura og Katrine på 5 år. De bruger rigtig meget tid sammen med den øvrige familie, som alle bor tæt på. For eksempel bliver Silkeborg Bad og skovtrolden Stærke Storm ofte besøgt. Derudover går fritiden gerne med diverse kreative sysler.

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer