Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Overskrift:

Mere ud af din pensionsopsparing?

Billede:
Pension_Sommer16
Tekst:

Har du mod på at få lidt mere ud af din pensionsopsparing, så kontakt din rådgiver og aftal et møde. Sammen med vores pensionsrådgiver, der også er investeringsansvarlig i Folkesparekassen, afdækker vi dine behov og ønsker for, hvordan du vil investere din opsparing. På mødet finder vi helt konkret ud af, hvor meget du har at leve for, når du en dag går på pension. Er der ikke nok i forhold til, hvad du får brug for, laver vi en plan for, hvordan du kan spare mere op.

Vi tilbyder Lokal Puljeinvest i et samarbejde med en række andre lokale pengeinstitutter og Sparinvest, der driver puljerne. Det betyder, at dine omkostninger til at være med, er meget lave. Sparinvest er naturligvis tilsluttet FNs principper for ansvarlige investeringer (UN PRI). Det betyder for eksempel, at  de undersøger sociale, miljømæssige og ledelsesmæssige forhold i de selskaber, de investerer i.

"Alt i én"-løsningen til din pension

Med Lokal Puljeinvest kan du investere din pension enkelt og effektivt gennem en række pensionspuljer, som hver består af mange forskellige typer af værdipapirer. Der er i alt otte puljer med forskellige typer værdipapirer, og du kan investere i en enkelt pulje eller en kombination af flere. Dine investeringer bliver dagligt overvåget og tilpasset løbende af erfarne porteføljeforvaltere. Pensionspuljerne sikrer dig en god spredning af din  pensionsopsparing, og du slipper således for selv at udvælge aktier eller obligationer og overvåge investeringerne. 

For at komme i gang kan du enten finde den eller de puljer, der passer bedst til dig, eller du kan vælge en af de faste puljesammensætninger, der allerede er sammensat. Inden du investerer, er det vigtigt, at du kender din tidshorisont og din risikoprofil, så du på den måde sikrer dig, at du vælger den eller de puljer, der passer til dig. Det kan vi naturligvis hjælpe dig med i Folkesparekassen.

Fra lav til høj risiko

Pensionspuljerne spænder fra meget lav til høj risiko, og du kan - som allerede nævnt - enten vælge at investere i en enkelt pulje separat eller sprede din opsparing over flere. På Folkesparekassens egen hjemmeside hos Lokal Puljeinvest kan du læse mere om puljerne og de forskellige risikoprofiler. Du kan også foretage dine egne beregninger og følge med i, hvordan puljerne udvikler sig fra måned til måned. 

I menuen øverst på siden kan du derudover få adgang til mere materiale om netop dine puljer, ligesom du også kan læse månedlige opdateringer om udviklingen på investeringsmarkederne fra Sparinvests eksperter. 

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter