Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Billede:
20211004 820x360 pix ny net_mobilbank_FS
Overskrift:

Prøv den nye netbank og mobilbank allerede nu

Tekst:

Både den nye netbank og den nye mobilbank et beta-versioner. Det vil sige, at de ikke er færdige endnu, og vi udvikler og bygger på både den nye net- og mobilbank hele foråret og en del af sommeren, så der kommer løbende nye funktioner.

Hvad kan den nye net- og mobilbank?

Mange af funktionerne kender du allerede fra din eksisterende net- og mobilbank, men der er også kommet nye til i den nye net- og mobilbank.

På forsiden og alle andre sider i både net- og mobilbanken har du hurtig adgang til betalinger, og som noget nyt kan du også hurtigt og nemt ekspedere flere fakturaer på engang.

Vi introducerer også et ”Actioncenter”, hvor du nemt kan se om der er nyt til dig eller om der betalinger til godkendelse, afviste betalinger og dokumenter, der venter på din underskrift

Og du kan også se evt. konti, som du har i andre nordiske banker.

Stadig under udvikling

Både netbanken og mobilbanken er stadig under udvikling, og der vil være funktioner, du kender fra den gamle net- og mobilbank, der endnu ikke er at finde. Bare rolig, funktionerne er på vej.

Den nye mobilbank

Du finder den nye mobilbank både i App Store og Google Play.

En af de nye funktioner i mobilbanken er, at du kan se information og post fra os i mobilbanken. Tidligere var det kun muligt i netbanken.

Den nye netbank

Lige nu kan du klare det meste af din daglige økonomi i den nye netbank – mangler du en funktion, kan du nemt hoppe over i den eksisterende netbank.

Du logger ind i den nye netbank med samme login-oplysninger, som du bruger i den eksisterende netbank.

 Prøv den nye netbank

Ny net- og mobilbank for erhvervskunder

Der kommer selvfølgelig også ny netbank og mobilbank til vores erhvervskunder. Udviklingen er bare ikke nået lige så langt, som net- og mobilbanken til privatkunderne.

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer