Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Billede:
tk-farvel-til-oliefyret
Overskrift:

Sig farvel til oliefyret og få 10.000 kr.

Tekst:

Det er ikke alene godt for miljøet, når forældede varmekilder bliver skiftet til nye og mere energirigtige. Der er også god økonomi i det. Du kan spare tusindvis af kroner på varmeregningen og ofte stiger værdien af din bolig. 

Lige nu er der en ekstra god fordel.

Er du en af de første 3.000 kunder, der ansøger om et værdibevis, giver Totalkredit et kontant tilskud på 10.000 kr. til at skifte fyret ud med en varmepumpe. Inden du påbegynder arbejdet, er det vigtigt, at du har modtaget et gyldigt værdibevis fra Totalkredit af din rådgiver i Folkesparekassen.

Vilkår og betingelser

For at få tilskuddet skal følgende være opfyldt:

  • Du skal være privatkunde i Folkesparekassen og have et lån fra Totalkredit i ejendommen, hvor varmepumpen skal installeres
  • Ejendommen skal være en ejerbolig (ikke fritidsbolig) og ligge i et område uden mulighed for fjernvarme. Det kan du undersøge på grønfjernvarme.nu eller spørge om i din kommune.
  • Oliefyret skal udskiftes til en varmepumpe (luft-til-vand eller jordvarme) med energimærke A++ eller bedre. Arbejdet skal udføres af en virksomhed og du skal have en faktura på udført arbejde. Du kan altså ikke få tilskud til et "gør det selv"-projekt.
  • Kopi af fakturaen, hvor det udførte arbejde er beskrevet, skal sendes til din rådgiver i Folkesparekassen senest 6 måneder fra udstedelsen af værdibeviset.

Totalkredit giver 10.000 kr. i tilskud til de første 3.000 Totalkredit-kunder, som ansøger om et værdibevis og opfylder forudsætningerne for at få tilskud.

Læs de øvrige vilkår og betingelser på Totalkredits hjemmeside

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer