Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Billede:
torben_bjerrum_artikel
Overskrift:

Torben er ny erhvervsrådgiver

Tekst:

Tirsdag den 1. juni bød vi velkommen til vores nye erhvervsrådgiver i Folkesparekassen. Det er Torben Bjerrum, der har en masse viden og kunnen med sig fra en lang årrække som rådgiver i bankverdenen.

Torben er nordjyde, født og opvokset i Aalborg og nu bosiddende lige udenfor byskiltet i den lille by Tårs mellem Brønderslev og Hjørring. I 35 år har han været omkring forskellige pengeinstitutter i det nordjyske og har i de sidste 25 år primært været beskæftiget med erhvervskunder. Senest fra Nordjyske Banks erhvervscenter i Hjørring, hvor han også var erhvervsrådgiver for en stor portefølje af små og mellemstore virksomheder.

I Folkesparekassen vil Torben arbejde fra sparekassens adresser i Aarhus og Silkeborg, men vil i øvrigt varetage rollen som rådgiver for virksomhedskunder i hele landet. Han vil derfor – som noget af det første – overtage en stor del af de nuværende kunder og give sig tid til at lære dem godt at kende.

Privat bor Torben på et lille landsted sammen med sin hustru Annita. I sin fritid spiller han lidt veteranfodbold og løber en tur af og til. Derudover er han musikelsker, spiller selv guitar og nyder at tage til koncerter eller på den lokale Nibe Festival.

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer