Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Overskrift:

Vi står klar til at hjælpe dig

Billede:
Corona virus
Tekst:

I Folkesparekassen er vi bevidste om den aktuelle, alvorlige økonomiske situation, som Corona-krisen har skabt. Vi står derfor klar til at gøre, hvad vi kan, for at hjælpe dig.

Det betyder konkret hjælp til dig som privatkunde, der måske er blevet arbejdsløs eller på anden måde har måttet gå ned i indtægt som følge af krisen.

Det er også hjælp til dig, der er erhvervsdrivende og som hidtil har haft en sund og veldreven virksomhed, men som nu ser, at omsætningen falder eller helt forsvinder.

For dig som privatkunde vil det sige:

  • At vi tilbyder henstand på boliglån, billån og forbrugslån, hvis følgerne af coronavirus har bragt dig i svær situation. Alternativt kan du få en ny eller forhøjet kassekredit eller lov til midlertidigt at trække over på din konto.
  • Derudover kan vi medvirke til ændringer i dit realkreditlån, fx med afdragsfrihed, friværdibelåning og forlængelse af løbetider, hvis det kunne være en relevant og god løsning for dig.

For dig som erhvervskunde vil det sige:

  • Hvis din virksomhed i øvrigt er sund og velkørende, vil vi hjælpe med at sikre, at du har tilstrækkelig med likviditet. Det kan ske ved, at vi udvider lånerammer, øger trækningsmuligheden på kredit eller giver henstand med betalinger. 
  • Desuden inddrager vi muligheden for statslige garantiordninger og kompensationsordninger i kreditbehandlingen, også selv de ikke er en realitet endnu. Det kan f.eks. konkret betyde for dig, at du får en forhøjet din kredit frem til du modtager penge i kompensation.

Læs mere om hjælpepakker til erhvervslivet på Vækstfondens hjemmeside

Se en oversigt over hjælpepakkerne her

Kontakt os i dag for en nærmere snak om din situation!

kontakt os på tlf. 86 81 16 11 eller send os en mail.


icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter