Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

En forskel for din økonomi

Folkesparekassen bygger på idealer og værdier, der har rødder tilbage til 1930'erne, men som aldrig har været mere aktuelle end nu. Det er tanken om et rentefrit pengesystem, hvor penge er et byttemiddel og ikke en handelsvare. Et samfund med et retfærdigt økonomisk system uden spekulation. Og et samfund med respekt for de ressourcer, naturen stiller til rådighed for os.

Sparekassen er et fællesskab, som kun skal tilgodese dem, der har lyst til at være med. Vi gør en dyd ud af den personlige betjening og ansvarlige rådgivning, men tilbyder selvfølgelig også net- og mobilbank, MobilePay og betalingskort mv. til dig, der foretrækker at klare de fleste banksager selv.

Vi tilbyder realkreditlån, pensionsordninger, forsikringer og øvrige forhold, der knytter sig til en almindelig økonomi. Det gælder både for din privatøkonomi og hvis du ejer en virksomhed.

Du kan også få rådgivning om køb af almindelige aktier og obligationer, for eksempel i forbindelse med din pensionsopsparing. Til gengæld rådgiver vi ikke omkring spekulative produkter og du kan ikke indgå i gearede investeringer.

Folkesparekassen er for alle, men især for dig, der ønsker et bankalternativ, der udover kompetent og professionel rådgivning vægter grøn omtanke og menneskeligt nærvær.

Vil du være med?

Bliv kunde nu


back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter