Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

En forskel for miljøet

Vi forbruger og forurener i en fart, hvor natur og ressourcer ikke længere kan følge med. Affaldsdyngerne vokser og råvarepriserne stiger. Der efterspørges stadig større mængder råstoffer, og vi overproducerer i en mængde, vi ikke har behov for, for at holde hjulene i gang.

For at bringe naturen, og dermed også os selv, tilbage i balance, må der afgørende ændringer til i vores indkøbs- og forbrugsadfærd. På kort sigt er det nødvendigt, at vi nedbringer vores forbrug, sparer på energien og skaffer os af med vores affald på en måde, der er mest skånsom overfor miljøet. På længere sigt er vi nødt til at finde på helt nye løsninger og måder at forbruge, så vores adfærd i højere grad kan indordne sig i et bæredygtigt kredsløb.

Som selvejende pengeinstitut skal Folkesparekassen ikke producere et større overskud end det kræver at drive banken i sig selv. Når der hverken indgår aktionærer og spekulation i forretningsmodellen sikrer vi derfor en langt mere hensigtsmæssig måde at drive bank på.

Derudover er det ofte er mere ligetil at vælge den miljøvenlige løsning, når der samtidig er økonomiske fordele. Derfor tilbyder vi lån til en lav rente, når du for eksempel vil låne til en bil, der kører langt på literen eller til forbedringer i boligen, der mindsker energiforbruget og dermed gavner miljøet.

Folkesparekassen støtter samtidig op om bæredygtige projekter og udvikling af nye, miljørigtige løsninger. Vi har konstant fokus på at gøre driften af sparekassen mindre belastende for miljøet, vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det gør vi blandt andet ved at anvende elektroniske løsninger, hvor det er muligt. Dermed skåner vi ikke blot miljøet, men sparer også penge på driften.

Vil du være med? 

Bliv kunde nu

Lån der gør godt for både miljøet og din økonomi

Folkesparekassens grønne lån er sammensat, så du får den laveste rente, når du sparer på energien eller træffer valg, der gavner miljøet. For eksempel er rentesatsen på et Grønt Billån bestemt af, hvor langt bilen kører på literen.

Mere om grønne lån

10 små ændringer i din hverdag

hvor du kan gøre en forskel for miljøet og spare penge samtidig

Det kan du selv gøre


back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter