Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Lokalråd

Hver afdeling i Folkesparekassen har sit eget lokalråd, der er et forum for folk med interesse i sparekassen og dens værdigrundlag. Det er for alle, der har interesse i at få bedre indblik og mere indflydelse. Lokalrådenes opgave er at dyrke og udfolde det unikke fællesskab, der kendetegner Folkesparekassen. Primært ved at planlægge arrangementer og agere som ambassadører ved at udbrede kendskabet til sparekassen og værdigrundlaget. 

Lokalrådene afholder møder med jævne mellemrum, hvor deltagerne planlægger fremtidige aktiviteter og får en orientering fra afdelingslederen om, hvordan det går lokalt. Der er altid lidt forplejning og også tid og lejlighed til en uformel snak med de øvrige deltagere.

Lokalrådet i Silkeborg

Vil du være med til at sætte dit præg på Folkesparekassen i Silkeborg? Vi har netop stiftet et nyt lokalråd. Kontakt os, hvis du har lyst til at blive en del af det.

Kontakt: Afdelingsleder Jens Kjærsgaard på e-mail jkj@folkesparekassen.dk.

Lokalrådet i Aarhus

I Aarhus fungerer lokalrådet som en kreds af 4-5 medlemmer, der planlægger forskellige aktiviteter i årets løb. Har du idéer til lokalrådets arbejde, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt: Afdelingsleder Brian Enevoldsen på ben@folkesparekassen.dk.

Lokalrådet i Odense

I Odense afholdes lokalrådsmøderne som et åbent arrangement, hvor alle interesserede kan møde op og debattere forskellige emner. Herunder planlægning af fremtidige aktiviteter. 

Kontakt: Afdelingsleder Hans Kjems på hkj@folkesparekassen.dk.


back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter