Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Overskrift:
Endnu en vinter med tøfler?
Dato:
1. december 2016
Billede:
vinter-toefler-totalkredit
Tekst:

Med en god isolering af din bolig sparker du ikke bare tøflerne af fødderne. Du sparker også varmeudgifterne ned, forbedrer indeklimaet og øger boligens værdi. Og så gør du klimaet en tjeneste.

Hvis vinter er lig med småkolde rum og tøfler for at holde varmen, selv om der er skruet godt, så var det måske værd at overveje en bedre isolering af boligen.
Isolering af boligen er mange ting. Det behøver ikke betyde et gennemgribende projekt med isolering af hulmur, loftrum og gulve, selv om det naturligvis ville være det optimale. Det kan også være nye termostater på varmeapparaterne, tætningslister, ny yderdør og et ekstra lag isolering på loftet. Men ordentlig isolering af boligen er også mere end bare at slippe for at småfryse og gå med tøfler. Det er samtidig forbedring af boligens værdi, et bedre indeklima og en mindre varmeregning. Så selv om det betyder nogle udgifter til materialer og arbejdsløn til fagfolk, så er der også besparelser fra dag ét på udgifterne til varmeregningen.

Er dine varmeudgifter lidt for høje, og går du og småfryser hver vinter fordi det er fodkoldt i din bolig? Så foreslår vi, at du kontakter nogle fagfolk på området og får en gennemgang af boligen og måske et energitjek og så kommer ned og taler om mulighederne for finansiering. Blot en efterisolering af loftet kan give en besparelse på flere tusinde kroner om året afhængigt af, hvor meget isolering, der ligger i forvejen. Og så er det samtidig en gevinst for miljøet. 

Kontakt os nu, så du kan være klar til vinteren for alvor kommer.

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter