Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Overskrift:
Flere unge vælger Folkesparekassen
Dato:
14. september 2018
Billede:
unge vælger fosp2
Tekst:

Folkesparekassen oplever lige nu en stigende tilgang af unge helt ned til 18 år, der ønsker at få overblik over deres økonomi. Særlig bankens grønne værdier og arbejde for bæredygtighed er blandt årsagerne til den stigende tilgang.

Clara Josefine Glavind-Teute fra Aarhus er 18 år. På trods af hendes unge alder er det af stor betydning for hende at have styr på sin økonomi, og hun har derfor booket det første møde med en rådgiver i Folkesparekassen:

”Det er vigtigt at have styr på, hvordan min økonomi ser ud. Det hjælper mig til at få et overblik over, hvilke muligheder jeg har i fremtiden”, fortæller Clara Josefine Glavind-Teute.
Flere unge mellem 18-25 år

Hun er dog langt fra den eneste, der ønsker at tage hånd om sin økonomi. Ifølge Folkesparekassens rådgiver Kasper Kragelund er det en klar tendens, at flere og flere unge i alderen 18-25 år er bevidste om at få styr på økonomien allerede i en tidlig alder:

”Vi får rigtig mange henvendelser fra unge, der ønsker råd og vejledning om, hvordan de fremadrettet sikrer deres økonomi bedst muligt. Der er rigtig mange ting, man skal tage stilling til, når man bliver 18 år, og det kan virke helt uoverskueligt med så meget at forholde sig til. Her kan vi hjælpe dem til at få det overblik, som rigtig mange af dem søger”, understreger Kasper Kragelund.

Har fokus på reelle værdier

Folkesparekassens rådgiver peger på, at det stigende antal henvendelser fra unge kan handle om alt lige fra SU, billån og over til forsikring. Samtidig er det vigtigt for mange af de unge, der henvender sig til Folkesparekassen, at de føler de kommer til en bank, de kan identificere sig med:

”Jeg tror, de yngre generationer i dag er meget bevidste om, hvad de vil have – og vigtigst af alt hvad de ikke vil have. I Folkesparekassen har vi ingen aktionærer, der skal have del i overskuddet. Det tiltaler mange unge, fordi de så har en tiltro til, at deres penge bliver forvaltet troværdigt og forsvarligt. Samtidig er vores grønne værdier og vores arbejde for et bedre miljø noget der i høj grad tiltaler unge mennesker”, fastslår Folkesparekassens rådgiver.

Han bakkes op af Clara Josefine Glavind-Teute:

”Folkesparekassen er anderledes. Den skiller sig ud fra andre banker, og har et værdigrundlag der tiltaler mig. Det betyder rigtig meget”, slutter hun.

Er du mellem 18-29 år? 

Så har du mulighed for at få særlige garantfordele i Folkesparekassen. Læs mere om dine garantfordele

Eller kontakt os på tlf 86 81 16 11 og book et møde med en af vores dygtige rådgivere. 

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter