Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Overskrift:
Folkesparekassen med til at sikre ny hal til Hvinningdal
Dato:
5. oktober 2018
Billede:
hvinningdal2 - Kopi
Tekst:

Nu står det langt om længe klart, at Hvinningdal får en ny hal. Ved hjælp af sponsorater og støtte fra lokale virksomheder har Hvinningdal HA85 nu nået indsamlingsmålet på 2 millioner.

Folkesparekassen har været med som projektpartner helt fra starten, og ved hjælp af ekstra støtte fra den investorgruppe, som sparekassen er en del af, er det i løbet af denne uge lykkedes for foreningen at nå målet på 2 millioner kroner:

”I Folkesparekassen er vi stolte af at indgå som projektpartner for Hvinningdal Hal & Fællesskabshus. Vi er rigtig glade for, at vi i løbet af den seneste uge har kunnet bidrag til at projektet nu endelig bliver en realitet”, siger Mette Agerup, der er Presse- og kommunikationsansvarlig i Folkesparekassen.

Investorgruppe trådte til

At indsamlingen langt om længe kunne nå målet blev blandt andet gjort muligt af, at en lokal investergruppe de sidste par dage er gået sammen og har givet hinanden håndslag på at dele det sidste manglende beløb op til de 2 millioner kroner.

I Folkesparekassen glæder man sig nu bare til at de nye fasciliteter kommer lokalområdet til gavn:

"Som lokalt pengeinstitut har vi i Folkesparekassen stor interesse i at støtte op om initiativer, som er til gavn for nærområdet, vores kunder og kommende kunder. Vi er helt sikker på, at den ny hal og fællesskabshus vil danne rammerne for rigtig mange gode timer for både store og små”, understreger Mette Agerup.

Kommunen i gang med områdestudie

Ifølge Hvinningdal HA85 er kommunen allerede i gang med den indledende del med et såkaldt områdestudie, hvor HA85, Lokalrådet, kirken og Hvinningdalskolen inddrages for at klarlægge behov og ønsker.

Områdestudiet vil munde ud i en rapport i januar/februar. Sideløbende arbejdes der på vedtagelse af en ny lokalplan for området. 

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter