Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Overskrift:
Folkesparekassen planter træer
Dato:
4. september 2019
Billede:
Udklip3 - Kopi
Tekst:

Folkesparekassen støtter projektet ”Danmark planter træer”, som er en landsdækkende indsamling til at plante flere træer i Danmark. Indsamlingen er et samarbejde mellem TV 2 og Danmarks Naturfredningsforening.

Indsamlingen finder sted Lørdag den 14. september, hvor TV 2 blænder op for et stort liveshow. Puk Elgaard og Mikkel Kryger er værter for et show med underholdning, gennemstillinger til hele landet og masser af sammenhold, når  danskerne forsøger at nå målet om at kunne plante én million træer.

For hver indsamlede 20 kr. plantes ét træ i Danmark, og derudover går der 4 kr. til bevaring af skov i ind- og udland.

Hvorfor skal der plantes træer?

Ifølge FN’s Klimapanel er det en helt central del af klimaløsningen, at der bliver mere skov. Skove er nemlig det mest effektive middel, vi kender, til at hive CO2 ud af atmosfæren. Når træerne vokser, optager de luftens CO2 gennem bladene og nålene, og lagrer det i selve træet.

Folkesparekassen bakker naturligvis op om det gode initiativ, og støtter projektet med, hvad der svarer til at kunne plante 250 træer.

Skovens træer afhjælper hermed den massive belastning af klimaet, som CO2-gassen udgør. Det er derfor bydende nødvendigt, at vi får genplantet jorden og beskytter de skove, vi allerede har.

Læs meget mere om projektet på www.danmarkplantertraeer.dk

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter