Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Overskrift:
Folkesparekassen støtter Folkemødet i Silkeborg
Dato:
25. september 2018
Billede:
Folkemøde billede - Kopi
Tekst:

Folkemødet i Silkeborg byder på mere end 140 events med alt lige fra debat med Thomas Blachman til prisoverrækkelser, samtalesaloner med fokus på psykisk sygdom, oplæg om bæredygtighed, outdoor events og muligheden for at mærke fællesskabskraften ved sammen at løfte en bil.

Folkesparekassen glæder man sig over at støtte op om en så stor begivenhed, der er med til at samle Silkeborg og vise hvorfor byen er et godt sted at bo:

”Det er en folkelig begivenhed, der rammer befolkningen i Silkeborg bredt. Folkemødet byder på rigtig mange gode oplevelser og inspiration og er med til at udvikle Silkeborg som en attraktiv en kommune at være en del af”, siger Mette Agerup, der er presse- og kommunikationsansvarlig i Folkesparekassen.

Et spændende program

Silkeborgs første folkemøde finder sted den 28.-29. september og udover de programlagte events, vil der også være spændende pop-up events, kreative workshops, teater, cirkusleg, musikalsk underholdning og meget mere.

Det er Samskabelsesrådet i Silkeborg der initiativtager til Folkemødet:

”Silkeborg Kommune skal være et godt sted at leve. Det betyder, at borgere, der allerede bor i kommunen, får lyst til at blive boende, og at det er attraktivt for andre at flytte til området. Når det sker, skaber vi grundlaget for, at vores område udvikler sig til gavn både for uddannelsesinstitutionerne, erhvervslivet, kommunale aktiviteter og den enkelte borger”, fortæller Flemming Dufke fra Samskabelsesrådet.  

Stor opbakning fra frivillige

De mange events på Folkemødet er arrangeret af frivillige foreninger, borgere, organisationer, offentlige institutioner og erhvervslivet.

Folkemødet i Silkeborg 2018 finder sted fredag den 28. september 11-19 og lørdag den 29. september 10-14 på Bindslevs Plads i Silkeborg.

Se programmet her!

Følg også med på Folkesparekassensfacebookside 

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter