Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Overskrift:
Husk børneopsparingen inden nytår
Dato:
20. november 2018
Billede:
borneopsparing
Tekst:

Hvis du endnu ikke er nået grænsen her i år, er der stadig mulighed for at sætte lidt ekstra til side til familiens yngste. Sidste chance er den 31. december.

God start på voksenlivet

Børneopsparingen kan være en favorabel måde at spare op på, hvor du kan være med til at sikre dit barn eller barnebarn en god start på voksenlivet.

Det kan være dit barn senere i ungdomsårene vil bruge opsparingen på et kørekort eller en rejse ud i verden. Der kan også være behov for et tilskud til møbler og inventar, når dit barn flytter hjemmefra eller skal i gang med at studere. En børneopsparing falder ofte på et tørt sted, og fremover kan du faktisk også sætte en hel del mere ind på dit barns børneopsparing, end du hidtil har kunnet. 

Folketinget har nemlig vedtaget nye regler, som fordobler det beløb, du hvert år har mulighed for at indbetale på en børneopsparing. 

Beløbsgrænse hævet til 6.000 kr.

Den 1. maj 2018 valgte Folketinget at hæve den permanent grænse for, hvor meget forældre og bedsteforældre årligt kan indbetale på en børneopsparing.

Det er første gang siden 1972, at der fra politisk side permanent skrues op for det beløb, der årligt kan indbetales på denne type opsparing. 

De nye regler betyder, at den årlige beløbsgrænse hæves fra 3.000 til 6.000 kroner. Hvis du plejer at overføre et fast beløb hver måned, kan du med andre ord øge din overførsel fra 250 kr. til 500 kr.

Siden 1999 har der samlet kunnet indskydes op til 36.000 kr. på en børneopsparing. Med de nye regler er det maximale samlede indskud forhøjet til 72.000 kroner.

Har du brug for at vide mere? Så kontakt din rådgiver - ring til os på tlf 86 81 16 11 - og hør mere om mulighederne for at spare op til dit barn i Folkesparekassen. 

Mere om opsparing

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter