Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Overskrift:
Klar med internationalt betalingskort
Dato:
28. januar 2019
Billede:
mastercard pic3
Tekst:

Folkesparekassen udvider nu kortpaletten. Fremover tilbyder Folkesparekassen både privat- og erhvervskunder internationale kreditkort fra MasterCard, der er et af de mest udbredte betalingskort i verden. MasterCard Kredit kan bruges herhjemme, på nettet og når man er på rejse i udlandet. 

MasterCard i tre variationer

Kortet tilbydes i tre variationer - som Mastercard Standard, Guld og Platin.

”Vores kunder har efterspurgt et betalingskort, de kan bruge ved udlandsrejser. Her er Mastercard kredit ideelt, fordi det kan bruges rigtig mange steder og blandt andet sikrer en problemfri betaling ved billeje og hotelophold. Det er kort sagt en rigtig god rejsemakker”, siger Martha Petersen, der er direktør i Folkesparekassen, og hun tilføjer:

”Samtidig – som navnet antyder – er der kredit på kortet, hvilket kan være en fordel, når man er på farten. Hvor stor, kreditten er, varierer efter korttype. For eksempel er der en kredit på 30.000 kr. på vores Mastercard Standard kreditkort. Og så er der tilmed en rigtig god forsikringspakke på Guld og Platinum, som både indeholder en komplet rejseforsikring, købs- og produktforsikringer samt en forsikring mod identitetstyveri”, fortæller Martha Petersen.

En fordel for kunderne

I sparekassen glæder man sig over at kunne tilbyde kunderne et fuldt ud konkurrencedygtigt udbud af betalingskort, hvor man nu kommer hele vejen rundt med både kredit- og debetkort.

”Selvom vi hører til blandt de mindre pengeinstitutter i landet, kan vi takket været vores kortsamarbejde med foreningen Lokale Pengeinstitutter matche selv de største konkurrenter på markedet, når det gælder vores udbud af betalingskort. Det er både en fordel for os og vores kunder”, slutter direktør Martha Petersen, der glæder sig til at se, hvordan kunderne tager mod de nye kort.

Læs mere om MasterCard Standard, Guld og Platin

Se priser på MasterCard Kredit

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter