Pengene fra turen og projektet Climb for Charity går ubeskåret til Børneulykkesfonden og Legeheltene, der arbejder for at bringe leg og bevægelse ind i syge børns hverdag. 

Pengene fra turen går ubeskåret til Børneulykkesfonden, og Nickolai Damgaard var meget rørt, da han efter en uges opstigning nåede målet. Hør Nickolais reaktion i videoen. 

">

Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Overskrift:
Livslang drøm gik i opfyldelse
Dato:
18. september 2018
Billede:
nicko3
Tekst:

Folkesparekassen har støttet projektet Climb for Charity og har hjulpet Nickolai Damgaard fra Grenaa med at forfølge en livslang drøm om at nå toppen af Afrikas største bjerg, Kilimanjaro.

For Nickolai Damgaard fra Grenaa var det derfor en enorm lettelse, da han i weekenden nåede toppen af Kilimanjaro. Han og 35 andre deltagere har brugt en uge på opstigningen, inden de i weekenden nåede målet: 

"Så gjorde jeg det. Det er noget af det vildeste, jeg har oplevet i mit liv", siger Nickolai Damgaard.

Pengene fra turen og projektet Climb for Charity går ubeskåret til Børneulykkesfonden og Legeheltene, der arbejder for at bringe leg og bevægelse ind i syge børns hverdag. Nickolai Damgaard var meget rørt, da han efter en uges opstigning nåede målet. Hør Nickolais reaktion i videoen. 


Læs også mere om projektet på Folkesparekassens facebookside  

Du kan også læse mere om projektet på www.climbforcharity.dk

Har du lyst til at støtte Nickolai med at indsamle penge og støtte Børneulykkesfondens arbejde kan det ske via MobilePay til 53277.


icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter