Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Overskrift:
Mobilbank har fået ny menu
Dato:
6. december 2016
Billede:
ny-mobilmenu-inv
Tekst:

Din mobilbank er blevet lidt smartere. Den er blevet mere enkel og intuitiv at finde rundt i. De funktioner, du har brug for, er altid lige ved hånden. Du har nemt adgang til dine konti og til at overføre penge. I den nye menu finder du nu også overblik, kontakt og betalinger, og under hvert menupunkt er der alle de funktioner, du kender fra tidligere. Dem kan du folde ud og ind, som det passer dig.

I december-versionen af mobilbank har vi lanceret et helt nyt investeringsunivers, der indeholder dine depoter og giver dig mulighed for at handle værdipapirer direkte i mobilbanken. Har du i øvrigt bemærket, at du nu også kan se dine betalingsaftaler i mobilbanken? Du finder dem under ”Betalinger”.

Du bestemmer selv, hvor mange detaljer, du vil se. Og appen gemmer dine indstillinger til næste gang, du logger ind. Vi håber du bliver glad for den nye Mobilbank og vil udvikle videre på den fremover, så den bliver endnu bedre.

Hent Mobilbank til iPhone i App Store
Hent Mobilbank til Android i Google Play
› Hent Mobilbank til Windows Phone (lightversion) i Microsoft Store

Det kan du finde i de nye universer

Overblik giver dig et samlet billede på tværs af dine konti. Du vælger selv, hvordan du vil se dine konti i oversigten – med dine seneste posteringer eller ej. Samtidig er Overblik en hurtig genvej til at betale regninger eller overføre penge.


Betalinger-ikonBetalinger indeholder din udbakke og adgang til at betale regninger eller overføre penge. Her kan du også holde styr på dine betalingsaftaler. Du kan desuden beregne valutakurser her.


Kontakt-ikonKontakt er din direkte vej til at spærre et bortkommet kort, eller til at finde en filial eller hæveautomat. Her kan du også skrive beskeder til din rådgiver. Krypteret og sikkert.


Investering-ikonInvesteringer er et nyt univers, der giver dig mulighed for at handle værdipapirer direkte fra mobilen – eller holde øje med udviklingen i dine investeringer.icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter