Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Overskrift:
MobilePay Box - ny digital fælleskasse
Dato:
21. november 2018
Billede:
Udklip
Tekst:

Nu bliver det lettere at holde styr på titusindvis af klassekasser, madklubkasser, bødekasser og andre fælleskasser. MobilePay Box hedder den nye løsning.

Hvis du står for økonomien i din datters klassekasse eller fodboldholdets sodavandskasse, ved du, at det kan være besværligt. Pengene blandes let sammen med din private økonomi og skal redes ud igen.

Det problem løser MobilePay med det nye produkt MobilePay Box. Det er et univers i den velkendte app, hvor enhver bruger på under et minut kan oprette en fælleskasse. Du vil f.eks. gerne oprette en fælleskasse til din madklub.  Det gør du på få sekunder og får samtidig tildelt et Box-ID, som andre MobilePay-brugere nemt kan sende penge til.

Nu kan du pludselig overskue, hvem der har fået betalt for den hyggelige grillaften med de store bøffer. Når pengene skal bruges, kan du nemt overføre dem ved enten at handle i en butik, overføre til en anden bruger eller overføre til din egen konto, hvis du har købt varer for fælleskassen herfra.

Du kan også nemt med et screenshot dokumentere den økonomiske status overfor andre medlemmer af fælleskassen.

”MobilePay Box er skræddersyet til et moderne samfund, hvor vi mennesker indgår i mange forskellige fællesskaber, men gerne vil bruge mindst mulig tid på bøvl og administration. Vi tror, løsningen rammer plet i alle Danmarks klassekasser, gavekasser, bødekasser og andre private fælleskasser,” siger Mark Wraa-Hansen, CEO i MobilePay.

Oprettelse gratis – gebyr på indbetalinger fra nytår

Den nye løsning MobilePay Box er gratis at oprette.

  • Du kan kan oprette op til tre bokse.
  • Kun én person kan administrere den oprettede boks.
  • Der kan maximalt indbetales 15.000 kr. til en MobilePay Box pr. kalenderår.

Fra starten er brugen af MobilePay Box også gratis, men fra nytår vil der være et gebyr på 15 kroner, hvis en MobilePay Box når 1.000 kr. i indbetalt sum. Derefter igen for hver 1.000 kr. Hvis der f.eks. kun indsamles 928 kr., er det en gratis omgang for fælleskassens medlemmer.

Læs mere om MobilePay Box


icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter