Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Overskrift:
Ny forbedret app til Mobilbank
Dato:
16. august 2018
Billede:
Fingertouch_Mobilbank
Tekst:

Der er godt nyt til dem, der bruger Mobilbank. Folkesparekassen er klar med en ny opdateret app til Mobilbank, der i den nye version rummer en række nyheder og forbedringer. Sparekassens mobilbank app bliver frigivet mandag den 20. august i den nye og opdaterede version:
”Den nye app er den seneste opdatering inden for Mobilbank i en ny og lækker version, som tilbyder vores kunder en række nye forbedringer”, fortæller Martha Petersen, der er direktør i Folkesparekassen.
Både til iPhones og til Android
Den nye Mobilbank app er både til iPhones og til Android telefoner som for eksempel Samsung, HTC, Sony og LG. I første omgang vil funktionaliteten i den nye version være den samme som i den tidligere version og tilbyder de samme funktioner. Men derudover er der blandt andet sket en opdatering af både brugeroplevelse og sikkerhed. Blandt andet er log-in ved både Face ID og Touch ID blevet forbedret.
Ifølge Folkesparekassens direktør er det vigtigt for sparekassen hele tiden at være med i front med den digitale udvikling:
”Vi optimerer hele tiden vores apps til de nyeste versioner af styresystemerne for at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse og de bedste muligheder digitalt”, siger Folkesparekassens direktør.
Kun IPhones skal downloade den nye app 
Den nye app er tilgængelig i App Store fra mandag den 20. august. Alle brugere - med både IPhones og Android telefoner - vil modtage en pop up besked på deres mobiltelefon første gang man logger på Mobilbank. Beskeden er en service og en påmindelse om at downloade en ny version af Mobilbank-app’en.
Det er dog kun IPhone-brugere der skal downloade app'en, fordi IPhones ikke opdaterer den automatisk. Det er vigtigt, at man husker at slette den gamle app fra telefonen. Android brugere skal derimod blot trykke "ok" og ikke foretage sig yderligere. Her opdateres app'en automatisk. 
Der vil være et link til den nye app i beskeden eller man kan finde den ved at søge i App Store, fortæller sparekassens direktør:
”Det er vigtigt, at vores Mobilbank kunder med IPhones selv går ind og installerer den nye app for at få den nyeste version på telefonen. Når den nye app er installeret, skal man herefter slette den gamle Mobilbanken-app fra sin telefon”, siger Martha Petersen.
Det er ganske enkelt at downloade og opdatere den nye app ved blot at indtaste brugernavn og kode. Herefter kan man igen bruge Mobilbank til at tjekke saldo, lave overførsler, sende besked til banken osv., som man plejer.

Har du spørgsmål? Kontakt Folkesparekassen på tlf.: 86 81 16 11icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter