Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Overskrift:
Spar penge med energirenovering
Dato:
15. september 2020
Billede:
bæredygtig bolig - Kopi
Tekst:

Der er sandsynligvis noget at hente på både varmeregningen og klimakontoen, hvis du investerer i en energirenovering af din bolig. Med Totalkredits nye Energiberegner kan du se, om du har noget at hente og få inspiration til, hvad du kan gøre.TK energiberegner

Næsten 250.000 parcelhusejere i Totalkredit har formentligt et potentiale i at energiforbedre boligen, hvis man benytter Totalkredits Energiberegner, som tager udgangspunkt i husets energimærke og offentlige tilgængelige data. Det svarer til to ud af tre parcelhusejere, og det gælder derfor sandsynligvis også dig, hvis du bor i parcelhus. Du kan højst sandsynligt både få en lavere varmeregning og nedbringe dit klimaaftryk, hvis du for eksempel skifter dit gasfyr, oliefyr eller dine el-radiatorer ud med en varmepumpe. Men mange kan også opnå en besparelse ved at efterisolere boligen.

Stort potentiale i hele landet

Uanset hvor i landet du bor, vil du og dine naboer med stor sandsynlighed kunne foretage en energirenovering – stor eller lille. Og det gælder, både hvis du bor på landet eller i byen - vest eller øst for Storebælt.

Der er dog størst potentiale for parcelhusejere i kommuner uden for de store byer og især på Sjælland uden for Københavns kommune (se Danmarkskort). Fx betyder den orange farve, at det er 60-79% af parcelhusene med forslag fra Energiberegneren, der har potentiale for energiforbedringer ved at investere 75.000 kr. eller derover.

Finansiering af energirenovering

Du behøver ikke nødvendigvis at skulle have penge op af lommen for at energirenovere din bolig. Rigtig mange boligejere i Totalkredit har en gæld på under 80 pct. af boligens værdi. Tag derfor fat i din rådgiver i din bank, sparekasse eller andelskasse og hør mere om dine muligheder for at finansiere dine energirenoveringer. I mange tilfælde kan ydelsen på et realkreditlån betales med besparelsen på energiregningen.

Bidrag til den grønne omstilling af Danmark

Der er et stort potentiale for at nedbringe udledningen af CO2 ved at investere i energirenoveringer ifølge Klimarådet. Og hvis alle 250.000 parcelhusejere går i samlet flok, kan det mindske udledningen, så det batter noget. Og dermed give et vigtigt bidrag til regeringens målsætning om at nedbringe Danmarks CO2-udslip frem mod 2030.

HAR DU BRUG FOR INSPIRATION TIL ENERGIRENOVERING AF DIN BOLIG?

På Totalkredits  energiberegner indtaster du blot din adresse, hvorefter beregneren ud fra oplysninger fra BBR-registeret og Energistyrelsen kan give dig inspiration og konkrete forslag til, hvordan du kan energioptimere din etplans bolig. Totalkredits Energiberegner kan nu også regne på rækkehuse, som har et gyldigt energimærke.

Udover at Energiberegneren kommer med konkrete forslag får du også et indblik i, hvor mange penge og hvor meget CO2 du kan spare ved at gennemføre ændringerne.

PRØV ENERGIBEREGNEREN HER

LÆS MERE OM ENERGIRENOVERING AF DIN BOLIG

Læs mere om Folkesparekassens Klima- og miljølån til energiforbedringer af din boligBemærk: Oplysninger i ovenstående artikel er baseret på en række estimater og antagelser og er derfor vejledende og uden forpligtelse og ansvar for Totalkredit og det låneformidlende pengeinstitut.

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer