Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg
Overskrift:
Unge får flere fordele med garantbeviser
Dato:
22. oktober 2018
Billede:
COLOURBOX16623378 - Kopi
Tekst:

At være ung og få overblik over sin privatøkonomi kan være lidt af en opgave for mange. Overvejelser om uddannelse, job og bolig fylder meget og der skal træffes mange beslutninger, som kan få betydning for den fremtidige økonomi:

”Vi oplever, at de unge går med rigtig mange overvejelser allerede fra de er i starten af 20’erne. De bekymrer sig tidligt om, hvordan de skaber de bedste mulige rammer for deres privatøkonomi fremadrettet, og så er det vores opgave at hjælpe dem så godt vi overhovedet kan”, siger Emilie Helsvig Mikkelsen, der er Finanstrainee i Folkesparekassen.

Fordele allerede fra 18 år

I Folkesparekassen oplever man en stigende tilgang af unge helt ned til 18 år, som ønsker at få et overblik over deres økonomi og muligheder allerede i en tidlig alder. Derfor har Folkesparekassen udvidet garantpakken for unge i alderen 18-29 år for at give de unge endnu flere fordele som kunde i sparekassen:

”Vi kan tilbyde de unge en rigtig god garantpakke. Allerede som 18 årig kan man få en samtale i sparekassen, hvor man til samtalen får et gratis garantbevis på 1000 kr, som fastlåses på en garantkonto i 3 år. Opspares der yderligere 4000 kr i garantkapital har de unge mulighed for at få de fordele der følger med vores garantpakke på 5000 kr. Det medfører også, at de slipper for at skulle betale en række gebyrer i forbindelse med deres kundeforhold”, fortæller Emilie Helsvig Mikkelsen.

Desuden peger hun på, at man som garant i Folkesparekassen får: 

  • Større lånemulighed på garantindskuddet 
  • Invitation til garantmøder hvert fjerde år 
  • Stemmeret til repræsentantskabsvalg 
  • Mulighed for at blive valgt til repræsentantskabet

Bæredygtige værdier og medindflydelse

Folkesparekassens finanstrainee understreger, at dét der iøvrigt optager de unge meget er sparekassens værdier om bæredygtighed, og at den er en non-profit organisation:

”De unge er meget bevidste om, at vi agerer med respekt for miljøet og at vi samtidig tager afstand fra spekulation. Vi har ingen aktionærer og har derfor ingen der skal have del i overskuddet. Det giver de unge en tryghed at vide”, fastslår Emilie Helsvig Mikkelsen, og hun fortsætter:

”Som ung garant har man også mulighed for at få medindflydelse, når man deltager i sparekassens garantmøder. Man får også stemmeret i forhold til, hvem der skal være deltagende i sparekassens repræsentantskab. Dermed kan man aktivt være med til at forme og få indflydelse på sparekassens fremtid”, slutter hun.

Læs mere om mulighederne som garant i Folkesparekassen

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter