Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Samarbejdspartnere

Realkreditlån til privatboliger 

  • Besøg totalkredit.dkTotalkredit

Realkreditlån til erhverv og andelsboligforeninger 

Investering

Forsikring og pension

ØvrigeFolkesparekassen samarbejder med Growing Trees Network om konceptet Folkeskoven, der gør det muligt for alle at bidrage til sikring af rent drikkevand og renere luft gennem køb af træer. Træerne plantes i nye skove på kommunal jord over grundvandsressourcer og skaber dermed samtidig nye grønne, rekreative områder til glæde for både natur, dyr og mennesker. 

› Læs mere om Folkeskoven på growingtrees.dkI AQUA Akvarium og Dyrepark i Silkeborg er vi sponsor for havørreden. AQUA er Silkeborgs og Søhøjlandets absolut største turistattraktion. Et familievenligt anlæg for dyre- og planteliv ved danske søer og vandløb fyldt med spændende og lærerige oplevelser. Ferskvandscentret, der varetager og driver AQUA, har udviklet sig til at være det nationale center vedrørende miljøforhold med fokus på vandområdet. 

Læs mere om AQUA på visitaqua.dk
Læs mere om Ferskvandscentret på ferskvandscentret.dk

Sponsorater


PSD2 - en mulighed for nye samarbejder

Det nye betalingstjenestedirektiv PSD2 (Revised Payment Service Directive), som er baseret på EU-lovgivning, omhandler betalingstjenester og har blandt andet til formål at:

  • skabe et betalingsmiljø med høj konkurrence, innovation og sikkerhed til gavn for alle interessenter – forbrugerne i særdeleshed
  • hjælpe rammeværket for betalinger til bedre at opfylde stigende krav til et effektivt europæisk betalingsmarked
  • fastsætte tidssvarende EU-regler for betalingstjenester
  • reducere forbrugeromkostninger

PSD2 stiller en række nye krav til banker, butikker og andre tredjepartsserviceleverandører (Third Party Providers – TPP’er), der betyder at TPP’ere kan få adgang til oplysninger om betalingskonti og betalingstjenester. I Folkesparekassen har vi i samarbejde med vores datacentral, SDC, et open banking miljø, som TPP’er er velkommen til at søge adgang til.

Ifølge loven skal du være godkendt af Finanstilsynet som tredjepartsleverandør, for at få adgang til betalingskonti og -tjenester. 

Ansøg om godkendelse

Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte Folkesparekassen, inden du søger om adgang. Vi er altid interesserede i gode ideer og nye muligheder.

Hos SDC, som er Folkesparekassens datacentral, finder du beskrivelser af processer for at kunne anvende testsystemet, dokumentation og adgang til produktionssystemet. Hos SDC finder du også en FAQ samt kontakt til support.

Læs mere hos SDCback-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer