Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Job i Folkesparekassen

Erfaren supporter til Backoffice

- med særlige kompetencer indenfor boligområdet

Folkesparekassen er lige nu i en rivende udvikling med stor kundetilgang og vi er derfor på udkig efter en erfaren supporter til vores Backoffice i Silkeborg.

Du kommer til at supportere rådgivere i alle sparekassens afdelinger med en bred vifte af opgaver. Du har derfor erfaring med udfærdigelse af dokumenter, lånesager, ekspedition af boligsager, erhvervssager, tinglysningsekspeditioner mv. Samtidig brænder du for administrative opgaver og forstår vigtigheden i, at de bliver udført omhyggeligt og til tiden.

Der kan i mindre omfang være behov for at hjælpe andre steder i organisationen og der kan også være kundeekspeditioner i afdelingen fra tid til anden.

Du tager ansvar og er kvalitetsbevidst i din opgaveløsning uden det bremser din effektivitet. I perioder med mange bolde i luften formår du, at bevare overblikket og navigere dig sikkert gennem pressede situationer. Du er serviceminded, så det falder dig let at sætte dig i kundens sted og yde den gode service, som vores kunder værdsætter.

Backoffice er en nyere afdeling i organisationen og vi skal løbende tilpasse os nye arbejdsmetoder og opgaver. Du har derfor evnen og lysten til at bidrage aktivt i forbedring af arbejdsgange og processer. Du tager initiativ og udfordrer, hvis arbejdsgange kan blive mere effektive. Vi er i øjeblikket i gang med at flytte flere opgaver til Backoffice, de nye opgaver er bl.a. erhvervskundeoprettelse, pension, fondsadministration. Erfaring med et eller flere af disse områder vil være en fordel, men det vigtigste er dog, at du har mod på at arbejde med nye områder.

Du kan lide at arbejde selvstændigt såvel som i et team og du kommer med en positiv indstilling og godt humør. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til SDC’s systemer.

Vi kan tilbyde dig

  • en spændende og udfordrende hverdag
  • et attraktivt job i et uformelt miljø
  • indflydelse på din egen hverdag
  • fortsat udvikling af dine kompetencer

Du kommer selv med

  • et godt humør og en positiv, udadvendt natur
  • initiativ, handlekraft og mod på at gøre en forskel
  • motivation for at nå Folkesparekassens fastsatte mål
  • sympati for vores værdier og holdninger til økonomi

Kontakt teamleder Morten Andersen på tlf. 86 81 16 11, hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen.

Upload din ansøgning og dit CV til os snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende.

Upload ansøgning og CV til Folkesparekassen

Folkesparekassen er en kundedrevet garantsparekasse med afdelinger i Aarhus, Odense og Silkeborg, hvor hovedkontoret også er placeret. Vi har en holdning til, at økonomien skal fungere for alle mennesker og med respekt for miljøet.


Mere om Folkesparekassen


back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter