Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Vil du have en økonomi, der holder?

Din økonomi skal være solid, som et træ, der skal modstå vind og vejr. Ligesom træet vokser og får flere blade, bliver din økonomi mere omfattende og kompleks, efterhånden som du bliver ældre, begynder at arbejde, stifter familie, bliver boligejer og så videre. Der skal være penge nok at gøre med i hverdagen, men det er samtidig meget vigtigt, at tage højde for de begivenheder livet byder - på både godt og ondt.

Når du samler dine privatøkonomiske forhold i Folkesparekassen, får du én rådgiver til det hele. Vi skal ikke skabe store overskud til aktionærer, og ingen får bonus ved at lange mere over disken. Derfor er din rådgiver i Folkesparekassen ikke en banksælger, der vil prakke dig mest muligt på, men en sparringspartner, som står til rådighed med vejledning og gode forslag vedrørende alle dine økonomiske forhold. 

RÅDGIVNING 360

På et personligt møde i sparekassen giver vi dig mulighed for at komme hele vejen rundt om din økonomi. Afhængig af din nuværende situation gennemgår vi din hverdagsøkonomi, boliglån, opsparing og investering, eventuelle andre lån og kreditter samt forsikring og pension. 

Bæredygtig rådgivning 360Med et overblik over dine daglige behov og kendskab til dine ønsker for fremtiden finder vi i fællesskab frem til den bedst mulige og mest fornuftige sammensætning af din økonomi. Mødet tager omkring en time. Det er gratis for dig og du afgør naturligvis selv, om du vil følge vores anbefalinger.

BESTIL Et gratis tjek AF DIN ØKONOMI

Vil du også have rådgivning, hvor du får fuldt overblik over din økonomi, så kontakt os og bestil et møde.

 

Kontakt os for at aftale
et møde, hvis du vil høre
mere om dine muligheder


Før mødet vil det være en stor hjælp for din rådgiver, hvis du i forvejen har sendt kopier af relevante dokumenter. Det kan du gøre ved at bruge den krypterede formular herunder.

Indsend dokumenter

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer