Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Årskroner og Lavrentelån

Spar op uden rente og lån billigt

I Folkesparekassen får du ikke rente af dit indestående på løn-, budget- og opsparingskonti. Til gengæld opsparer du løbende Årskroner, der kan anvendes til at optage et Lavrentelån.

Årskroner

Spar flere Årskroner på DINE garantbeviseR

Er du garant, giver vi dig 50% flere Årskroner på garantindskuddet end på dit rentefrie indlån. Det vil sige, at et garantbevis på 1.000 kr. giver dig 1.500 Årskroner hvert år.

Har du i gennemsnit 1.000 kroner stående på en rentefri indlånskonto i løbet af 1 år, tilskriver vi 1.000 Årskroner på din Årskronesaldo. Med en Rentefri børneopsparing eller en Rentefri boligopsparing sparer du yderligere Årskroner op. En gang om året modtager du en saldoopgørelse fra os, hvor du kan se, hvor mange Årskroner du samlet set har sparet op på alle dine rentefrie indlånskonti. 

Mere om Rentefri opsparing

Lavrentelån

Et Lavrentelån baseret på Årskroner er, som navnet antyder, et lån til en lavere rente, end vi kan tilbyde, når du ikke har opsparet Årskroner. Men det er ikke helt rentefrit. For vi skal have dækket administrationsomkostningerne på lånet og lagt lidt til side til egenkapitalen, vores økonomiske stødpude. Til gengæld skal vi ikke tjene mere end det, for vi skal ikke skabe afkast til aktionærer eller andre. 

100.000 Årskroner på saldoen kan give dig mulighed for at låne for eksempel

  • 100.000 kroner med afvikling over 2 år
  • 50.000 kroner med afvikling over 4 år
  • 20.000 kroner med afvikling over 10 år

Se flere lånebeløb

Overdrag dine Årskroner

Hvis du ikke selv har behov for et lån til lav rente, kan du overdrage dine Årskroner - eller en del af den - til en anden. Det kan være til børn eller børnebørn, en ven eller til en helt tredje, der har behov for et billigt lån. Det bestemmer du. Til gengæld kræver vi, at vedkommende skal være kunde i Folkesparekassen og også her tilbyder vi lånet på sædvanlige vilkår efter en almindelig kreditvurdering.

Skema til overdragelse af Årskroner

Doner dine Årskroner til JAK Fonden

JAK Fonden formidler lavt forrentede lån til færdiggørelse af uddannelse inden for normal tid. Lånene skal anvendes som økonomisk hjælp til de sidste 2 år af et planlagt uddannelsesforløb. For at kunne tilbyde lånene, anvender fonden deres opsparede Årskroner, eller Årskroner, som fonden har fået overdraget af andre. Læs mere om JAK fonden her

 

Kontakt os for at aftale
et møde, hvis du vil høre
mere om dine muligheder


back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter