Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Beregn dit boliglån

Her kan du beregne prisen på dit næste boliglån fra Totalkredit. Tast dine oplysninger ind i en af vores låneberegnere og se, hvad du har råd til. 

Låneberegnere 

Vores låneberegnere til boliglån tager udgangspunkt i dine indtastede oplysninger. Alt efter beregner skal du derfor tage stilling til faktorer som boligtype, din indtjening og formue, eventuel eksisterende boliggæld og købstidspunkt for din nuværende bolig.  

Nyt lån til boligkøb

Hvad kan jeg købe bolig for?

Beregn din friværdi

Tillægslån

KundeKroner

Afhængig af hvad du skal låne til, vil der være forskellige sammensætninger, der vil gøre sig gældende i forhold til lånet. Det er forskelligt hvor meget du selv skal finansiere, og det vil derfor være forskelligt, hvordan renterne kommer til at forløbe sig hen over dit boliglåns sammenlagte periode. 

Ved at beregne huslån gennem vores låneberegnere vil du få en idé om, hvor meget du har mulighed for at købe for, samt hvor meget det vil koste dig. Herefter er det nemmere at tage stilling til hvilken bolig, du ønsker at gå efter. For nogle er den optimale løsning at gå efter en bolig, hvor det maksimale lånebeløb er udnyttet. For andre vil den bedste løsning være at nedjustere det eventuelle lån. Det er en individuel sag hvordan man ønsker at benytte sig af sit lån, og der er efter dit beregnede huslån derfor store overvejelser som skal gøres. 

Ved du allerede på forhånd hvilken bolig du er ude efter og hvad prisen for denne er, kan du med vores låneberegnere kigge nærmere på afdragstiden, så du er sikker på at finde den bedste løsning i forbindelse med lånet. 

Alle beregninger er vejledende. Din rådgiver kan hjælpe dig med en præcis beregning på det lån, du ønsker.

Med vores forskellige låneberegnere kan du få et estimat af det ønskede lån. Du kan beregne, hvor meget du har mulighed for at låne til en ny bolig, og du kan regne på, hvor mange penge du har mulighed for at købe en bolig til. Derudover kan du ved at afgive nogle få oplysninger udregne hvor meget friværdi du har i din bolig, samt hvor stort et tillægslån du kan låne hos os. 

Disse boliglånsberegninger vil kunne hjælpe dig godt på vej til når du står i overvejelser omkring et muligt boligkøb. Er du blot interesseret i hvordan dine muligheder ser ud, men ikke er på udkig efter en bolig lige nu, vil vores låneberegner til bolig, også kunne give dig et godt indblik i din økonomiske situation på længere sigt.

Da mange af resultaterne vil være påvirket af andre faktorer, såsom stigninger i ejendomspriserne og placeringer, vil boliglåns beregningerne altid kun være vejledende. De vil give dig et godt overblik over hvordan økonomien ser ud, men er du så langt i din boligkøbsproces, at du behøver et præcist svar, skal du kontakte din rådgiver. Din rådgiver vil sætte en konkret beregning i gang, som tager udgangspunkt i det givne tidspunkt og område, samt i din private økonomi. 

Hvis du har yderligere spørgsmål, eller finder du tvivl i forbindelse med boliglånet, står vi altid klar til at hjælpe dig.

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer