Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Bilforsikring

Biler er lige så forskellige som deres ejere. Derfor skal de også forsikres forskelligt. I Folkesparekassen får du præcis den bilforsikring, du har brug for: Du kan få den lovpligtige ansvarsforsikring og vælge mellem kaskoforsikring og delkaskoforsikring. Derudover kan du vælge en række tilvalgsdækninger, som fx førerpladsdækning, vejhjælp og en særlig parkeringsskadedækning.

Vi samarbejder med Privatsikring om tegning af bilforsikringer til privatkunder. 

Elitebilist eller trinbilist? 

Uanset om du er elitebilist eller på vej til at blive det, så har vi en forsikring, der passer til dig. Som elitebilist får du en fast pris, selvom du skulle få en skade, Og som trinbilist bliver din pris billigere for hvert år, du ikke har skader. 

Bilforsikring med kasko giver dig flere fordele 

Skulle du få en skade, får du en lånebil, mens din bil bliver repareret på et af vores fordelsværksteder.* På udvalgte fordelsværksteder tilbyder vi også servicen Bilhenter. Vi henter her din bil og leverer lånebilen. Fordelsværkstedet afleverer din reparerede bil tilbage til aftalt sted og tager lånebilen med retur.** 

På fordelsværksteder med hente/bringe-service, får du også en række ekstra fordele. Vi giver dig tre års garanti på reparationer, uberørt fabriksgaranti og et gratis sikkerhedstjek. Derudover kan du i forbindelse med reparationen få skiftet hjul på bilen, hvis det er sæsonrelevant. Og vi sikrer samtidig din nummerplade, så det gør den vanskelig at stjæle. 

Fri reparation af stenslag i forruden er også dækket. Vi kommer til dig og reparerer glasskaden, uanset om du er hjemme eller på arbejde. 

Når du kører til udlandet i bil

Det røde kort er bevis for, at bilen er kaskoforsikret og giver ret til redningshjælp fra SOS International. Det grønne kort er bevis på, at bilen er ansvarsforsikret. Du behøver ikke at medbringe det grønne kort inden for EUs grænser og i Norge, Island, Schweiz, Kroatien og Andorra. De lande, der kræver det originale grønne kort er listet hos DFIM. Ifølge Forsikringsoplysningen behøver du ikke længere at medbringe det røde kort fysisk. Du kan nøjes med at huske telefonnummeret til SOS International. Det er +45 70 10 50 52. Du kan også downloade 'røde kort'-appen til din smartphone. App'en indeholder alt, du behøver på turen inkl. GPS, der kan vise nøjagtigt, hvor dit køretøj befinder sig i tilfælde af uheld, så du hurtigt kan få lokal assistance. 

› Download 'røde kort'-appen

› Udskriv det røde kort

Udskriv det grønne kort (Vejledning


* Hvis du kører under 100 km pr. dag, koster lånebilen dig ikke andet end den benzin, du bruger, samt køb af en eventuel selvriskodækning, så du slipper for at skulle betale selvrisiko, hvis du laver en skade på lånebilen. 

** Du kan benytte Bilhenter (hente/bringe-service) ved ikke akutte kaskoskader, hvor bilen forsat kan køre videre på lovlig vis. Servicen tilbydes på brofaste øer i Danmark.back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer