Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Skift bank - og bliv en del af Folkesparekassen

I Folkesparekassen kommer mennesker og miljø før profit. 

Som pengeinstitut har vi en holdning til, at økonomien skal fungere med respekt for mennesker og miljø, og vi arbejder derfor for et samfund med en balanceret økonomisk udvikling, der ikke driver rovdrift på naturen. 

Folkesparekassen er en garantsparekasse. En selvejende institution uden aktionærer eller andre, der skal have del i overskuddet. Vi går ind for bæredygtighed, transparens og fair økonomiske muligheder for alle. Vi tager afstand fra spekulation og arbejder ud fra ideen om et rentefrit pengesystem, hvor penge er et byttemiddel, og ikke en vare, man skal tjene på.

 Hvis det er værdier, du deler med os - eller har du bare lyst til at få en bank, du kan regne med - så skift til Folkesparekassen.

Kontakt os, hvis du vil vide mere 


Så nemt er det at skifte

Vi klarer papirarbejdet og overførslerne fra dit nuværende pengeinstitut og beregner i øvrigt ingen gebyrer eller stiftelsesomkostninger til Folkesparekassen i forbindelse med skiftet. Vi skal dog bruge forskellige dokumenter fra dig, før vi kan overføre dit kundeforhold. Forløbet er enkelt og ligetil:

  1. Kontakt os for at aftale et rådgivningsmøde. Det kan både foregå online eller fysisk

  2. Før mødet sender du de aftalte dokumenter til rådgiveren (se hvilke herunder). På mødet finder du og rådgiveren i fællesskab ud af, om du skal være kunde i Folkesparekassen. Skal du have lån og/eller kreditter, kræver det blandt andet en kreditgodkendelse

  3. Når alt er i orden, opretter vi konti, bestiller kort og flytter dine aftaler og penge fra din nuværende bank. Du får Netbank og kan selv hente Mobilbank. Indenfor et par uger modtager du dit/dine nye betalingskort

Velkommen. Du er nu en del af Folkesparekassen. Måske også som garant?

▼ Dokumenter vi skal bruge på mødet

Om at skifte  bank

Finansrådet har udgivet en pjece, der forklarer, hvordan du skifter pengeinstitut. 

Sådan skifter du bank, sparekasse eller andelskasse (pdf)

Indskydergaranti

Folkesparekassen er medlem af Garantiformuen (tidligere Garantifonden for Indskydere og Investorer). Det betyder, at dine kontante indskud hos os er dækket med et beløb op til EUR 100.000 (ca. 750.000 kr.).

Indskydergaranti - dækningsregler 
Gå til Garantiformuen (gii.dk) 
Spørgsmål og Svar vedrørende Garantiformuen (pdf)


back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer