Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Bolig og byggeri

Realkreditlån

Det kan være en god idé at begynde i Folkesparekassen, hvis du overvejer at realisere drømmen om din egen bolig. Vi samarbejder med Totalkredit og kan rådgive dig gennem hele processen. Hvis du skal sælge din bolig, vil vi også gerne hjælpe dig. For eksempel med indfrielse af dine lån eller med at placere de penge, du får ud af salget.

Mere om realkreditlån

Prioritetslån

Folkesparekassens prioritetslån er et alternativ til dit realkreditlån. Ikke mindst hvis du i dag har variabel rente i form af F1, F2, F3 eller F4 og en belåningsprocent på 60-80 % af din ejendoms værdi (55-75 % i dit fritidshus). Prioritetslånet kan erstatte hele dit eksisterende realkreditlån, men du kan også bruge det i kombination med lånet.

Mere om prioritetslån

Omlægning af lån 

Renten er lav og mulighederne for en billig boligfinansiering har aldrig været bedre. Du kan både få fastforrentede lån eller tilpasningslån til en meget lav rente, og der kan være mange penge at spare ved at lægge eksisterende boliglån om. 

Mere om omlægning af lån

Nybyggeri

Måske drømmer du om en bolig, der kræver et minimum af vedligeholdelse og opfylder de nyeste miljø- og energikrav? Eller måske er drømmeboligen bare ikke til salg, der hvor du ønsker at bo? Hvis du selv har mod på at bygge, kan vi tilbyde dig en byggekredit, så du kan betale håndværkere og materialer under byggeriet. Når boligen står færdig, kan vi naturligvis også hjælpe dig med at vælge de rigtige boliglån. Vælger du at bygge lavenergi, kan du få Grøn Byggekredit og Grønt Boliglån til meget fordelagtige vilkår.

Mere om nybyggeri  

Ombygning og energiforbedringer

Har du brug for ekstra plads, vil du spare på energien eller trænger din bolig bare til at blive frisket op? Før du kaster dig ud i et byggeprojekt af den ene eller anden slags, er det en rigtig god idé at få overblik over økonomien. 

Mere om ombygning og energiforbedringer

Flytter du tæt på os?

Har du fundet den helt rigtige bolig? Måske ligger den i nærheden af Folkesparekassen.

Gødvad Enge 
Tippetbakken 
Lysbrodalen


back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter