Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Din hverdagsøkonomi

Løn og budget

Med lønkonto og et budget er du godt i gang med at få en overskuelig økonomi. Du får ikke rente på en løn- eller budgetkonto. Til gengæld opsparer du løbende en mulighed for at låne til en lav rente. Det kan du læse mere om under Rentefrie muligheder. Så snart din konto er oprettet, har du adgang til økonomisk vejledning og sparring med en af vores rådgivere.

Mere om løn og budget 

Kort og betalinger

Du kan få tilknyttet betalingskort til din konto alt efter behov og ønsker. Et kort giver dig en høj sikkerhed og gør det nemmere for dig at betale for varer og ydelser i alle typer forretninger over hele landet. Også når du handler på nettet eller i udlandet.

Mere om kort og betalinger

selvbetjening 

I Folkesparekassen forsøger vi at mindske det globale fodaftryk. Når du anvender vores elektroniske løsninger og selv ordner dine pengesager, sparer du ikke blot penge. Du sparer tid og slipper for udgifter til for eksempel transport og papirudskrifter. Dermed skåner du også miljøet. 

Mere om selvbetjening

udland og valuta

Skal du ud at rejse? Uanset om du skal på ferie eller forretningrejse, må de 3 p'er - pas, penge og papirer - være i orden. I Folkesparekassen kan vi hjælpe dig med pengene. I din Netbank kan du også sende eller modtage penge over landegrænser.

Mere om udland og valuta


back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter