Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Din hverdagsøkonomi

Løn og budget

Med en lønkonto og et budget er du godt i gang med at få en overskuelig og bæredygtig økonomi. Du får ikke rente på en løn- eller budgetkonto. Til gengæld opsparer du løbende en mulighed for at låne til en lav rente. Det kan du læse mere om under Rentefrie muligheder. Så snart din konto er oprettet, har du adgang til økonomisk vejledning og sparring med en af vores rådgivere. Således kan du komme ét skridt tættere på at oprette og vedligeholde en bæredygtig økonomi på lang sigt.

Mere om løn og budget 

Kort og betalinger

Du kan få tilknyttet betalingskort til dine konti alt efter dine behov og ønsker. Med kort er det nemmere at betale for varer og ydelser i alle typer af forretninger over hele landet. Desuden giver det dig som forbruger en høj grad af sikkerhed. Alt dette gør sig også gældende ved køb over nettet eller i udlandet.

Mere om kort og betalinger

selvbetjening 

Når du anvender vores elektroniske løsninger og selv ordner dine pengesager, sparer du ikke blot penge. Du sparer også tid og slipper for udgifter til for eksempel transport og papirudskrifter. Dette resulterer også i mindre belastning af miljøet – dét kan man kalde bæredygtig økonomi.  

Mere om selvbetjening

udland og valuta

Skal du ud at rejse? Uanset om du skal på ferie eller på forretningsrejse, skal pas, penge og papirer være i orden. Ved at tænke på disse som ”de tre P’er” kan du lave en nem huskeregel. I Folkesparekassen står vi til rådighed for at hjælpe dig med valuta til rejsen. Hos os har du eksempelvis via din Netbank mulighed for at sende eller modtage penge over landegrænser, og vi tilbyder MasterCard Kredit, som desuden giver dig gode forsikringer på rejsen. 

Mere om udland og valuta


back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer