Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Grøn Byggekredit

Overvejer du at bygge?

Skal du bygge nyt, er der god fornuft i at overveje byggeri, der bruger mindre energi til opvarmning og dermed belaster miljøet mindst muligt. Udover en lavere energiudgift vil du ofte kunne få en højere pris for ejendommen, hvis du en dag skal sælge den igen.

Byg lavenergi og lån til lav rente 

I Folkesparekassen får du flere fordele, når du bygger energieffektivt. Vi tilbyder en Grøn Byggekredit til en lav rente i hele byggeperioden, hvis du opfører et passivhus eller byggeriet lever op til reglerne om lavenergi klasse 2015. Før vi yder kreditten, skal der foreligge et budget baseret på en entreprisekontrakt eller et håndværkertilbud. Byggekreditten skal sidenhen afløses af et lån i Totalkredit og/eller et lån hos Folkesparekassen.

byggekredit

Vi yder byggekreditter til alle former for byggeri. Det kan for eksempel være via forhåndslån i kreditforeningen eller via en byggekredit på almindelige vilkår. Byggekredit ydes efter almindelig kreditvurdering og for at kunne optage den, skal du som minimum have din lønkonto i Folkesparekassen.

 

Kontakt os for at aftale
et møde, hvis du vil høre
mere om dine muligheder


back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer