Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Husforsikring

For de fleste af os er huset den største investering i vores liv – og det trygge omdrejningspunkt for familiens hverdag. Med en husforsikring får du en bred dækning, der omfatter skader som brand, storm, indbrud, hærværk og skybrud. Dermed undgår du, at skader som disse, der ofte både tidskrævende og dyre at udbedre, skaber forstyrrelser i familiens hverdag og økonomi. 

Tilpas husforsikringen efter dine behov 

Du kan tegne en husforsikring til dit helårshus og en fritidshusforsikring til dit sommerhus/fritidshus. Samtidig kan du vælge en række tilvalgsdækninger, som fx glas- og kummedækning, rør og kabeldækning og Udvidet vandskade (gælder kun husforsikring). Du kan også købe en særlig forsikring til dit kolonihavehus.


Ejerskifteforsikring

At købe en bolig er en stor beslutning. Med en ejerskifteforsikring kan du sikre dig mod uforudsete forhindringer, som skjulte skader, fejl og mangler i din kommende drømmebolig. Det giver ro omkring boligkøbet, så du kan fokusere på de mange andre opgaver i forbindelse med et boligkøb. Læs mere om ejerskifteforsikringen, dækninger og gode råd om huskøb på privatsikring.dk.


back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer