Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Kort og betalinger

Du har mulighed for at få tilknyttet betalingskort til dine konti. Vi tilbyder både hævekort, Dankort, Visa/Dankort og Mastercard. Det første kort er gratis, dog er der et forudbetalt årligt gebyr på de internationale kort. 

Sikker handel på nettet

Internetbutikkerne er fyldt med gode tilbud og det er nemt at lade sig friste. Men der er også risiko for at få en dårlig købsoplevelse eller direkte blive snydt. Derfor er det en god idé at være særlig opmærksom, før du gennemfører et køb. 

Mere om sikker handel på nettet


SPÆRRING AF KORT

Har du mistet dit betalingskort, eller har du mistanke om, at andre har fået kendskab til kortoplysningerne? Ring til Folkesparekassen i åbningstiden på tlf. 86 81 16 11 og få kortet spærret med det samme. Uden for åbningstid skal du ringe til Nets: Spærring af Visa/Dankort: tlf. +45 44 89 29 29. Spærring af Mastercard: tlf. +45 44 89 27 50.


Spærring af NemID

Hvis du vil spærre dit NemID, kan du ringe gratis til Nets DanID på tlf. 72 24 70 10 døgnet rundt:
Du kan også læse mere og spærre dit nøglekort, din adgangskode eller helt slette dit NemID via NemIDs hjemmeside.


Spær dit NemID på nemid.nu

Tilbageførsel af betalinger med kort

Du har i en række situationer mulighed for at få tilbageført en betaling, der er gennemført med dit betalingskort. Det gælder både hvis der er hævet beløb, du ikke kan genkende (3. mands misbrug), eller hvis du har anvendt kortet i forbindelse med et fjernsalg, og der er sket fejl. Fjernsalg er udtryk for handel over internettet og post- eller telefonordrekøb.

Mere om indsigelser på kort

Misbrug af MobilePay

Hvis misbruget er sket ved anvendelse af MobilePay, skal du kontakte MobilePay Support for at spærre din aftale. Du skal herefter lave en fysisk indsigelse med en indsigelsesblanket, som du downloader på siden.


Kontanter

I vores afdelinger i Silkeborg og Aarhus kan du hæve kontanter i automaten døgnet rundt. Helt op til 10.000 kr., hvis du hæver mellem kl. 9 og kl. 18. Vi udbetaler ikke kontanter ved kassen, men du kan stadig foretage indbetalinger. 

For at følge de krav, som hvidvaskloven stiller om, at vi skal kende vores kunder og deres transaktioner, spørger vi nærmere til dine kontante indbetalinger på kr. 10.000 eller derover.

Vi spørger nærmere til dine kontante ind- og udbetalinger på kr. 10.000 eller derover, for at følge de krav, som hvidvaskloven stiller om, at vi skal kende vores kunder og deres transaktioner.
Du kan læse mere om hvidvask på folkesparekassen.dk.

Åbningstider for kasseekspedition

Mere om hvidvask


back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer