Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

KundeKroner

Hvad er KundeKroner? 

KundeKroner er en rabat, som du får, når du har et privat realkreditlån i Totalkredit. Rabatten bliver automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal. Dine KundeKroner fremgår af terminsopkrævningen på oversigten fra betalingsservice.

Så mange KundeKroner får du 

Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit realkreditlån. Netop fordi KundeKroner gives som en rabat i bidragsbetalingen, bliver de ikke beskattet som personlig indkomst. Dit skattefradrag for rente- og bidragsbetaling reduceres med rabatten.

Derfor får du KundeKroner

Totalkredit er som noget helt særligt primært ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit. Det er en fordel for dig som kunde, fordi foreningen ønsker, at det overskud, de får fra blandt andet Totalkredit, skal komme kunderne til gode. 

Derfor har foreningen mulighed for at give et årligt tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner.

Totalkredit er det eneste realkreditselskab, som giver penge tilbage til kunderne. Og det er målet, at der også fremover vil komme flere KundeKroner til dig hvert år.

Beregn dine KundeKroner på totalkredit.dk


kundekroner-lille-01-2-rettet

  1. Bidrag, gebyrer mv. Når du optager et lån i Totalkredit, betaler du gebyrer og løbende et bidrag til Totalkredit for lånet.

  2. Aktieudbytte Hvert år vil vi gøre det samlede regnskab op. Og er det gået godt for den koncern Totalkredit er en del af, kan vi udbetale penge til vores aktionærer i form af et aktieudbytte. Forenet Kredit vil efter en børsnotering af Nykredit-koncernen være hovedaktionær og vil derfor også modtage det største aktieudbytte.

  3. Tilskud Forenet Kredit har mulighed for at give et årligt tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle andre kunder med et privat realkreditlån i form af KundeKroner.

  4. KundeKroner KundeKroner vil komme alle privatkunder til gavn. KundeKroner bliver givet til dig som en rabat på det beløb, du betaler i bidrag for at have dit lån i Totalkredit. 

Totalkredits hjemmeside kan du læse mere om KundeKroner.

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer