Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Lån og kredit

I Folkesparekassen kan du låne til det meste. Ny bolig, en bil, drømmerejsen eller måske en ny computer til dit studie. Vi tilbyder realkreditlån gennem Totalkredit, men har også andre lån til fast ejendom såsom Prioritetslån, Grønt Boliglån og Grøn Byggekredit. Køber du en bil med et lavt brændstofforbrug, kan du låne til den med et Grønt Billån, der matcher den lånefinansiering, du får tilbudt hos bilforhandleren. Hvis du har opsparet Årskroner ved hjælp af rentefrit indlån, har du mulighed for at låne til hvad som helst til en lav rente.

Lån til lav rente med en rentefri opsparing

I Folkesparekassen får du 0 % i rente, uanset hvor meget du har indestående. Til gengæld opsparer du løbende Årskroner, der giver dig en mulighed for at optage et Lavrentelån. Hvor mange Årskroner du sparer op afhænger af, hvor meget du i gennemsnit har stående på for eksempel din løn- og budgetkonto eller en af vores opsparingskonti, hvor du opsparer ekstra lånemulighed. 

Mere om Årskroner og Lavrentelån 

Lavrentelån suppleret med almindeligt lån

Har du ikke optjent nok lånemulighed til at dække hele dit lånebehov med et Lavrentelån, kan du kombinere dit lån med et lån på almindelige vilkår .

Kassekredit

Har du et løbende lånebehov? Så kan en kassekredit være en mulighed. Hvis du har optjent lånemulighed, så kan kassekreditten etableres med de samme meget lave renter, der reelt kun skal dække de udgifter, vi har ved at administrere din konto.

Grønne lån

Vores grønne lån er sammensat, så du får den laveste rente, når du sparer på energien eller træffer valg, der gavner miljøet. 

  • Grønt Billån - hvis din bil kører mindst 18 km/l
  • Grønt Energilån - til energiforbedring i boligen og investering i vedvarende energiløsninger
  • Grønt Boliglån - hvis du skal låne til en bolig, der lever op til reglerne om lavenergi klasse 2015
  • Grøn Byggekredit - når du opfører byggeri, der lever op til reglerne om lavenergi klasse 2015

ØKOlån

Mangler du et lån til at realisere et bæredygtigt projekt? 
Vi har afsat en pulje på 5 millioner kroner målrettet bæredygtige formål. Hvis du har behov for finansiering til et projekt, der gavner miljøet, så kan et ØKOlån være løsningen. 

Mere om ØKOlån

MasterCard Kredit

Få rentefri kredit og rejseforsikring med Folkesparekassens MasterCard. 
Folkesparekassen tilbyder både privat- og erhvervskunder internationale kreditkort fra Mastercard, der er et af de mest udbredte betalingskort i verden. Det kan bruges herhjemme, på nettet og når man er på rejse i udlandet. 

Mere om MasterCard Kredit

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter