Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Lån og kredit

I Folkesparekassen kan du låne til det meste. Ny bolig, en bil, drømmerejsen eller måske en ny computer til dit studie. Vi tilbyder realkreditlån gennem Totalkredit, men har også andre lån til fast ejendom såsom Prioritetslån, Grønt Boliglån og Grøn Byggekredit. Køber du en bil med et lavt brændstofforbrug, kan du låne til den med et Grønt Billån, der matcher den lånefinansiering, du får tilbudt hos bilforhandleren. 

Kassekredit

Har du et løbende lånebehov? Så kan en kassekredit være en mulighed. Hvis du har optjent lånemulighed, så kan kassekreditten etableres med de samme meget lave renter, der reelt kun skal dække de udgifter, vi har ved at administrere din konto.

Grønne lån

Med vores grønne lån har vi fokus på bæredygtighed. Vi mener, at bæredygtige investeringer er en investering i din egen eller din virksomheds fremtidige økonomi. Derfor ønsker vi at gøre det endnu mere attraktivt at lave investeringer, der på den ene eller anden måde har en positiv effekt på miljøet.

Vi mener, at vi som pengeinstitut har et ansvar for at bidrage til en bæredygtig udvikling til gavn for fremtidige generationer. Derfor tilbyder vi også en række bæredygtige lån som f.eks klima- og miljølån, grønne lån til bil og bolig og et verdensmålslån til erhvervsvirksomheder der understøtter FN´s 17 verdensmål. 

Læs mere om vores grønne lån 

MasterCard Kredit

Få rentefri kredit og rejseforsikring med Folkesparekassens Mastercard. 
Folkesparekassen tilbyder både privat- og erhvervskunder internationale kreditkort fra Mastercard, der er et af de mest udbredte betalingskort i verden. Det kan bruges herhjemme, på nettet og når man er på rejse i udlandet. 

Mere om Mastercard Kredit

Årskroner og lavrentelån

Den 1. april 2020 indførte Folkesparekassen en ændring i vilkårene for sparekassens årskroner og lavrentekoncept,  så der ikke længere bliver opsparet nye lånemuligheder fra indlånskonti og garantbeviser.

Har du årskroner - og vil du vide mere om, hvad ændringer betyder for dig? Læs mere her. 


icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer