Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Løn og budget

Løn og andre indtægter

Med en NemKonto til din indkomst og dine løbende ind- og udbetalinger er du godt i gang. Til lønkontoen kan du få tilknyttet et betalingskort og Netbank, så du selv kan styre dine pengesager fra computer, tablet eller smartphone.

Hvad er en NemKonto?
En NemKonto er en almindelig indlånskonto, som du har oprettet i forvejen. For eksempel din lønkonto. NemKonto bruges blandt andet af offentlige virksomheder, arbejdsgivere og andre til at sætte penge ind - Løn, børnefamilieydelse, pension og andet. Du kan selv tilmelde og ændre NemKonto i Netbank. Det er en tilføjelse til selvbetjeningsaftalen (Netbank-aftalen) og kræver en ekstra underskrift med dit NemID

Log på Netbank, vælg 'Indstillinger' › 'NemKonto' og tilmeld ydelsen.

Mere om kort og betalinger

Mere om selvbetjeningsløsninger

budget

En budgetkonto hjælper dig med at få en økonomi, der holder på lang sigt. Du får styr på dine regninger, girokort og andre faste udgifter, uanset hvornår de dukker op og skal betales. Alle udgifterne fordeles jævnt over årets 12 måneder, så du ved præcis, hvor meget du skal overføre til budgetkontoen hver måned. Dermed ved du også, hvor mange penge, der er tilbage til månedens øvrige forbrug. Du kan selv lægge dit budget i Netbank eller ved hjælp af skemaet, som du kan hente herunder. Har du ikke mod på selv at gå i gang, hjælper vi dig gerne med det mod et gebyr.

Skema til privatbudget (excel)

Opsparing og investering

Det er helt essentielt for en bæredygtig økonomi, at du lægger lidt til side hver måned. Så er der luft til uforudsete udgifter og det bliver mere overskueligt at indfri drømmene om en dejlig ferie, en stor fest eller måske en ny bil. Har du børn eller børnebørn, kan du også lægge lidt til side til dem og give dem et godt udgangspunkt for at få en god og sund økonomi. 

Mere om opsparing og investering


back-arrow Tilbage

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD NYHEDSMAIL

Gå ikke glip af nyheder og aktiviteter