Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Opsparing

Få mere ud af din opsparing

I Folkesparekassen tilbyder vi flere forskellige muligheder for at du kan spare op. Blandt andet har du mulighed for at investere dine penge bæredygtigt gennem Folkesparekassen.

Mere om bæredygtig investering

Spar op til pension

I Folkesparekassen vil vi også meget gerne hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du ønsker at spare op til tiden efter arbejdsmarkedet. Sammen med dig finder vi ud af hvordan du kan spare op til din pension.

Mere om opsparing til pension

BØRNEOPSPARING

Børneopsparing er en konto med tilskrivning af rente (pt. 0,00 %) på sædvanlige vilkår. Der kan oprettes én konto per barn indtil barnet fylder 14 år. Du kan højst indbetale 6.000 kroner om året op til i alt 72.000 kroner. Indskuddet er bundet i mindst 7 år og kan udbetales når barnet er mellem 14 og 21 år. Renteindtægterne er ikke skattepligtige. Du kan få et depot tilknyttet kontoen, hvis du vil have opsparingen placeret i værdipapirer.

BØRNEBØRNSOPSPARING

For dig, der ønsker at lave en opsparing til dine børn eller børnebørn udover den almindelige børneopsparing. Kontoen har tilskrivning af rente (pt. 0,00 %) på sædvanlige vilkår og der er mulighed for indskud op til 300.000 kroner. Indskuddet er bundet til barnets 18. år.
Vil du vide mere om opsparing? Så kontakt os i dag på tlf. 86 81 16 11 eller  SKRIV TIL OS

Læs mere om Priser og vilkår i Folkesparekassen

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer