Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Pension og forsikring

Pension

I Folkesparekassen kan du oprette en pensionsopsparing, hvor du får tilskrevet renter på almindelige vilkår. Indskud foretaget i løbet af året kan trækkes fra på din selvangivelse ud fra gældende regler. Vælger du en aldersopsparing, får du pengene udbetalt som et engangsbeløb. Ønsker du ratepension, kan du få pengene udbetalt i rater over mindst 10 år. Disse udbetalinger bliver beskattet som almindelig indkomst. 

Lokal PULJEinvest

Lokal Puljeinvest er vores løsning til investering af pensionsopsparingen for dig, som ikke selv ønsker at holde øje med og løbende tilpasse dine investeringer. 

Mere om Lokal Puljeinvest

Rapport fra Pensionsinfo

Sådan henter du din rapport med oplysninger fra PensionsInfo.

Download vejledningen som pdf

Forsikring

Hvis uheldet er ude og skaden sker, er det trygt at vide, at du og dine private ejendele trods alt er godt forsikret. Ved at samle dine forsikringer i Folkesparekassen, kan du ordne både dine bankforretninger og dine forsikringer her hos os. Det er både nemt og bekvemt, og når vi kender dig i forvejen, kan vi bedre rådgive dig og sikre, at du har de dækninger, du har brug for.

Skadesforsikring

Vi samarbejder med Privatsikring om tegning af skadeforsikringer til privatkunder. I sparekassen tager vi os af selve tegningen, mens forsikringsselskabet ordner skadebehandlinger og alt det forsikringstekniske. 

Høj grad af fleksibilitet

Forsikringerne har som udgangspunkt nogle af de bedste dækninger på markedet, men derudover kan du vælge ekstra dækninger til og fra, som det passer dig. Du er naturligvis selv herre over størrelsen på selvrisikoen og sammensætningen af de enkelte dækninger. Det giver dig den bedste mulighed for selv at bestemme, hvad forsikringerne skal koste. Vi tilbyder følgende typer af skadeforsikring gennem Privatsikring:


Du kan læse mere om Folkesparekassen som forsikringsformidler her: 

Oplysninger om Folkesparekassen i forbindelse med Privatsikring

Oplysninger om Folkesparekassen i forbindelse med Nærpension


Vidste du at…

Privatsikring hvert år donerer ca. 600 cykler til Baisikeli, som sender dem videre til blandt andet i Sierra Leone og Mozambique, hvor lokale mekanikere sætter cyklerne i stand eller ombygger dem til fx cykelambulancer og fragtcykler.


Personforsikring 

Heldigvis sker det kun sjældent, at man kommer rigtig galt af sted, men det er ikke desto mindre vigtigt at forholde sig til, hvordan du og din familie er sikret mod sygdom, invaliditet og død. Med de rigtige forsikringer kan du sørge for, at du og dine pårørende får en økonomisk kompensation, hvis det ulykkelige skulle ske. Forhåbentlig får du aldrig brug for udbetalinger fra forsikringen, men hvis du vil sikre en holdbar og livslang økonomi for både dig selv og dine nærmeste, er det vigtigt, du får den del på plads også. Folkesparekassen tilbyder en række forskellige personforsikringer gennem et samarbejde med Nærpension, så du kan sikre dig selv og din familie i tilfælde af dødsfald, tab af erhvervsevne og visse kritiske sygdomme.

Læs mere om forsikringerne (pdf):

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer